Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024
Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Νέο στέγαστρο και ενεργειακή αναβάθμιση

Ενημέρωση Κατσανιώτη για τα έργα που έχουν δρομολογηθεί στο ΓΝ Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας»

Δημοσιεύθηκε

στις

Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ» πραγματοποίησε προχθές ο Υφυπουργός Εξωτερικών – αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό Ανδρέας Κατσανιώτης.

Ενημερώθηκε από το διοικητή Ηλία Θεοδωρόπουλο και τον αναπληρωτή διοικητή Παναγιώτη Δημόπουλο για όλα τα θέματα που απασχόλησαν το Νοσοκομείο την περίοδο της πανδημίας και στη συνέχεια περιηγήθηκε στον χώρο του ΤΕΠ όπου συνομίλησε με τον Δ/ντη Ιατρικής Υπηρεσίας Αθανάσιο Χονδρομάρα, την Δ/ντρια-Επιστημονικά Υπεύθυνη του ΤΕΠ Αγλαΐα Σταυροθανασοπούλου, τον Δ/ντη ΕΣΥ Χειρουργικής (ΜΕΘ) – Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου/Εκπρόσωπο των ιατρών Κωνσταντίνο Δραγώτη, τον Γεώργιο Γραμματίκα, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς επίσης και με άλλα διοικητικά, ιατρικά και νοσηλευτικά  στελέχη του Νοσοκομείου.

Ακολούθησε ενημέρωση για έργα και προμήθειες εξοπλισμού που ολοκληρώθηκαν ή βρίσκονται σε εξέλιξη, όπως η κατασκευή Στεγάστρου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, η Ενεργειακή Αναβάθμιση του κτιρίου «Γ. Γεννηματάς», η προμήθεια αξονικού και μαγνητικού τομογράφου, αναισθησιολογικών μηχανημάτων, κλινών ΜΕΘ, αναπνευστήρων, C-arm, ακτινολογικών μηχανημάτων κ.α.

Συνομίλησε με εργαζόμενους

Στη συνέχεια ο Υφυπουργός επισκέφτηκε τους χώρους όπου στεγάζεται το Φαρμακείο, συνομίλησε με εργαζόμενους και διαπίστωσε δια ζώσης το ιδιαιτέρως σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο και την επιτακτική ανάγκη επίλυσής του.

Τέλος, ο Υφυπουργός επισκέφθηκε το κτίριο της Σχολής το οποίο και έχει πληγεί από σεισμό και ενημερώθηκε για τις δυνατότητες εκμετάλλευσης του.

 

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement