Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Μόνο με νίκη ελπίζει η Μαγιόρκα

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

Ένα από τα πιο δύσκολα πρωταθλήματα για προβλέψεις ήταν ανέκαθεν το Ισπανικό, καθώς πολλές ομάδες, ειδικά στην «ουρά» είναι ικανές για το καλύτερο ή το χειρότερο. Βέβαια, όταν μιλάμε για τις τελευταίες αγωνιστικές, το κίνητρο, όπως πάντα, είναι ο βασικός παράγοντας των επιλογών μας. Μάθε τα πάντα για την novibet εφαρμογή.

Η Μαγιόρκα, που κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό, υποδέχεται στις Βαλεαρίδες Νήσους την αδιάφορη βαθμολογικά Ράγιο Βαγιεκάνο, στοχεύοντας σε νίκη και παράλληλα απώλεια της Κάντιθ, η οποία παίζει με τη πρωταθλήτρια Ρεάλ.

ΜΑΓΙΟΡΚΑ: Παρουσίασε μια τραγική εικόνα στο αμυντικό κομμάτι κόντρα στην άμεση ανταγωνίστρια Γρανάδα και ηττήθηκε με 6-2 μέσα στην έδρα της, όμως παρά την απογοήτευση, έβγαλε μεγάλη αντίδραση στη Σεβίλλη και σταμάτησε τους πανίσχυρους Ανδαλουσιανούς, παίρνοντας το βαθμό (0-0). Την ίδια εικόνα περιμένουν να δουν όλοι το βράδυ της Κυριακής, όταν θα υποδεχθούν τη Ράγιο. Η Μαγιόρκα ελπίζει σε νίκη της και παράλληλα απώλεια της Κάντιθ, για να τη «πιάσει» ή ξεπεράσει στη μάχη της παραμονής. Ο Μεξικανός Χαβιέρ Αγκίρε, πέρα από τους μακροχρόνιους απόντες, δε θα έχει τους σημαντικούς Εντιαγιέ και Φερ Νίνο.

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Το εξαιρετικό της ξεκίνημα στη σεζόν, έδωσε στη Ράγιο τον «αέρα» που ήθελε για να κυλήσει ομαλά η χρονιά, καθώς η σωτηρία, που ήταν μακράν ο πιο βασικός στόχος, ήρθε σχετικά εύκολα. Η ομάδα της Μαδρίτης έκανε φέτος κάποιες πολύ καλές εμφανίσεις, ιδίως εντός και πλέον έχει κατεβάσει «ταχύτητα» σχεδιάζοντας τη νέα σεζόν. Πηγαίνει στη Μαγιόρκα με στόχο να παίξει άνετα, κάτι που μπορεί να της βγει και σε καλό. Ο Βάσκος κόουτς Άντονι Ιραόλα, δε θα έχει στην αποστολή του, τους τραυματίες Μερκελάνθ και Παλαθόν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μονόπλευρο είναι το βαθμολογικό ενδιαφέρον στο ζευγάρι. Η Ράγιο έχει χαλαρώσει μετά την εξασφάλιση της παραμονής της, όμως η Μαγιόρκα, παρότι δε «θέλγει» με την εικόνα της, οφείλει να τα δώσει όλα. Στο 1.67 ο άσος στη Novibet, είναι μια καλή επιλογή για την ημέρα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |


Ροή ειδήσεων

Advertisement