Connect with us

Ποδόσφαιρο

ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ: «Χρυσός» βαθμός για τους “πράσινους”

Published

on

Το Πάτραι αναδείχθηκε στην Καλαμάτα ισόπαλο (1-1) κόντρα στον Πανθουριακό για την 3η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου για την Γ’ Εθνική

 

Πολύτιμος είναι ο βαθμός που πήρε στην Καλαμάτα το Πάτραι για την 3η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου για τη Γ’ Εθνική.

Το συγκρότημα του Σταμάτη Σαρρή αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 45’ της συνάντησης με τον Γιαννακόπουλο κατάφερε στην επανάληψη (57’) να φέρει το παιχνίδι στα ίσια με τον συνήθη ύποπτο Αυγερινό Δημητρακόπουλο (1-1). Αυτό ήταν και το τελικό σκορ.

Το Πάτραι με αυτό τον βαθμό παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα την οποία όμως μοιράζεται με τον Πανηλειακό που επικράτησε στην έδρα του με 1-0 επί του Παλληξουριακού χάρη στο τέρμα που πέτυχε στο 33’ ο Τζανέτος.

Στο τελευταίο ματς της ημέρας ο Πανθυρεατικός και ο Πανγυθεατικός μοιράστηκαν τον βαθμό της λευκής ισοπαλίας (0-0).

 ΜΠΗΚΑΝ ΔΥΝΑΤΑ ΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα το παιχνίδι ήταν μέτριο με ελάχιστες ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες.

Ο Πανθουριακός μπήκε αρκετά δυνατά με το Πάτραι να έχει δώσει χώρο έτσι ώστε να βρει τα βήματά του στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο οι πράσινοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτα την εστία του Κωνσταντακόπουλου στο 25’ της συνάντησης όταν το πλασέ που επιχείρησε ο Ζέλος έδιωξαν τελευταία στιγμή οι αμυντικοί.

Λίγο πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια ο Γιαννακόπουλος με ένα ασύλληπτο σουτ περίπου 15 μέτρα έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο «γάμα» του Αναστασοβίτη που δεν μπόρεσε να αντιδράσει κάνοντας το 1-0.

ΠΗΡΕ ΤΑ ΗΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Το συγκρότημα του Σταμάτη Σαρρή στην επανάληψη πήρε τα ηνία θέλοντας να φέρει το παιχνίδι στα ίσια κάτι που έγινε στο 57’ της συνάντησης. Ο Γραμματικόπουλος πραγματοποίησε την σέντρα από τ’ αριστερά και ο Δημητρακόπουλος από κοντά φέρνει το παιχνίδι στα ίσια (1-1).

Οι δύο ομάδες τι αρκέστηκαν στη δύναμη στο χώρο του κέντρου με τον διαιτητή της συνάντησης Ραφαήλ Τριανταφύλλου να σφυρίζει τη λήξη της αναμέτρησης.

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ (Τάκης Σακελλαρόπουλος): Κωνσταντακόπουλος, Οικονομέας (70′ Σπυρόπουλος), Γιαννακόπουλος, Λιόλιος, Βασιλόπουλος, Πέππας, Καλογερόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Αρβανίτης (70′ Τσουλάκος), Ζαραφέτας, Κουρούπης.

ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ (Σταμάτης Σαρρής): Αναστασοβίτης, Μιχαλόπουλος, Γιαννόπουλος, Φούφουλας, Γερογιάννης, Ζέλος (58′ Παπαγεωργίου), Αλεξανδρής (58′ Μπακάλης), Δημητρακόπουλος (76′ Μωραΐτης), Σαμπανέι (70′ Αγριμάκης), Γραμματικόπουλος, Γεωργόπουλος.

 

 

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΣΑΡΡΗΣ: «Πολύ καλός ο βαθμός»

Ο έμπειρος προπονητής του Πάτραι Σταμάτης Σαρρής μετά το τέλος της αναμέτρησης τοποθετήθηκε για την αναμέτρηση με τον Πανθουριακό αλλά και τον βαθμό που πήρε η ομάδα του στην Καλαμάτα.

Αναλυτικά: «Έτσι όπως εξελίχτηκε το παιχνίδι θεωρώ ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο, σίγουρα εδώ που έχουμε φτάσει οι καιρικές συνθήκες δεν επιτρέπουν για πολλά πράγματα, με πολλές φάσεις που ενδεχομένως περιμένει ο κόσμος να δει.

Εμείς γνωρίζαμε ότι ο Πανθουριακός είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα ωστόσο είχε και ένα παιχνίδι την Τετάρτη που θα την είχε κουράσει. Επιλέξαμε να την περιμένουμε στο πρώτο ημίχρονο και να βρούμε τα πατήματά μας στο χορτάρι φυσικό, καθώς εμείς αγωνιζόμαστε στο πλαστικό κάτι που επηρεάζει τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές.

Δώσαμε χώρο και νομίζω ανταποκριθήκαμε σε αυτό. Βέβαια ήρθε ένα πάρα πολύ όμορφο γκολ, ασύλληπτο από πολύ μακριά και μας έβαλε πίσω στο σκορ. Στην επανάληψη καταφέραμε να πάρουμε πρωτοβουλίες και γνωρίζαμε ότι θα επέλθει και η κούραση στους γηπεδούχους. Ευτυχήσαμε να σκοράρουμε, είχαμε δύο ακόμα ευκαιρίες που δεν καρποφόρησαν σε γκολ και στην συνέχεια το παιχνίδι πήγε στη δύναμη στον χώρο του κέντρου.

Για εμάς ο βαθμός είναι πολύ καλός, πήγαμε στους 7 βαθμούς ωστόσο δεν γνωρίζουμε εύκολα τους αντιπάλους μας».

 

Ο mvp

Το Πάτραι πήρε έναν σημαντικό εκτός έδρας βαθμό για την 3η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου για τη Γ’ Εθνική (1-1) απέναντι στον Πανθουριακό. Σε ένα ακόμα παιχνίδι ο mvp της αναμέτρησης δεν είναι άλλος από τον Αυγερινό Δημητρακόπουλο ο οποίος πέτυχε και το μοναδικό τέρμα των πράσινων.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Πανθουριακός-Πάτραι…………………..1-1

Πανηλειακός-Παλληξουριακός……….1-0

Πανθυρεατικός-Πανγυθεατικός……..0-0

Ρεπό: Τσιλιβί.

ΕΠΟΜΕΝΗ

4η αγωνιστική (22/5)

ΑΠΣ Πάτραι-Πανγυθεατικός

Πανηλειακός-Πανθυρεατικός

Τσιλιβί-Πανθουριακός

Ρεπό: Παλληξουριακός.

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΟΜΑΔΑ                   A         Ν         Ι           Η         Γ+        Γ-         Β

ΑΠΣ Πάτραι           3          2          1          0          7          1            7

Πανηλειακός          3          2          1          0          4          0           7

Πανγυθεατικός      3          0          3          0          0          0          3

————————————————————————–

Πανθουριακός       2          0          2          0          2          2          2

Παλληξουριακός   3          0          2          1          1          2           2

Πανθυρεατικός      2          0          1          1          0          3           1

ΑΟ Τσιλιβή             1          0          0          1          0          3           0

Ροή ειδήσεων

Advertisement