Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Νέος συνδυασμός για τις εκλογές στον Εμπορικό

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένας νέος συνδυασμός από τρεις καταξιωμένους επαγγελματίες της Πάτρας κατέρχεται στις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου, οι οποίες αναμένονται τον Ιούνιο. Πρόκειται για τον συνδυασμό «Εμπορική Ανανέωση» τη συγκρότηση του οποίου αποφάσισαν οι Γιάννης Ρούπας, Μιχάλης Παντελής και Τάκης Γουρδούπης.

Σε ανακοίνωση τους αναφέρουν πως «με αταλάντευτη βεβαιότητα ό,τι ο εμπορικός κόσμος της Πάτρας αποτελεί βασικό πυλώνα της τοπικής οικονομίας, συμβάλλοντας διαχρονικά μέσω του ιστορικού του Συλλόγου και στη διαμόρφωση των κοινωνικών συνθηκών που αποτελούν ορόσημο για την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής, οι επαγγελματίες Γιάννης Ρούπας (ΡΟΥΠΑΣ Hairshops), Mιχάλης Παντελής (Autolisi ΠΑΝΤΕΛΗΣ) και Τάκης Γουρδούπης (ΓΟΥΡΔΟΥΠΗΣ- Βιομηχανικά) ανακοινώνουν τη συγκρότηση του συνδυασμού «ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ». Όπως λένε «εν όψει των κρίσιμων εκλογών στον Εμπορικό και Εισαγωγικό Σύλλογο Πατρών, στις οποίες θα αναμετρηθούν το ξεπερασμένο και το καινούριο και κυρίως, οι αναχρονιστικές αντιλήψεις που τα τελευταία χρόνια έχουν οδηγήσει σε απαξίωση τον ιστορικό μας σύλλογο και η ανανέωση, η ενεργοποίηση νέων ανθρώπων είναι μονόδρομος. Οι έμποροι της Πάτρας χρειαζόμαστε έναν Σύλλογο ανοικτό, με τόλμη αλλά και με λογική που θα διεκδικεί ρεαλιστικές λύσεις στα προβλήματά μας, έναν Σύλλογο στον οποίο θα κυριαρχεί η σύνθεση κι όχι η αντιπαράθεση, έναν Σύλλογο που θα λειτουργεί ανεξάρτητα από κόμματα, έναν Σύλλογο που θα είναι ξανά πρωταγωνιστής. Η Πάτρα, είναι η πόλη που μεγαλώσαμε και δραστηριοποιούμαστε επαγγελματικά. Όλοι διαγράφουμε τη δική μας διαδρομή και κρινόμαστε καθημερινά από την κοινωνία. Δηλώνουμε «παρών» δυνατά και σταθερά κι όχι συγκυριακά. Άλλωστε όσοι μας γνωρίζουν ξέρουν πως ουδέποτε διεκδικήσαμε καρέκλες και αξιώματα.  Είμαστε αποφασισμένοι να συγκρουστούμε με το παρελθόν και οτιδήποτε κρατά καθηλωμένο το εμπόριο και τους συναδέλφους επαγγελματίες της πόλης που δίνουν καθημερινά «μάχη» να κρατήσουν ανοικτά τα καταστήματά τους. Σ’ αυτόν λοιπόν τον έντιμο αγώνα σας καλούμε όλους δίπλα μας. Για να δώσουμε πνοή στον ιστορικό μας Σύλλογο. Όλοι μαζί έχουμε τη δύναμη, με όραμα, με φρέσκιες ιδέες, μακριά από κομματικές διαιρέσεις και άγονες προσωπικές αντιπαραθέσεις. Η Εμπορική Ανανέωση μπορεί να επιτευχθεί με τη συνεργασία όλων των υγιών δυνάμεων του εμπορικού μας κόσμου!».

Να σημειωθεί πως οι εκλογές στον Εμπορικό παρουσιάζουν ήδη μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς εκτός από το συνδυασμό του νυν προέδρου, Γ. Βαγενά, την υποψηφιότητά του έχει ανακοινώσει ήδη και ο πρώην πρόεδρος, Κώστας Ζαφειρόπουλος, όπως επίσης και ο Μάκης Κατσιγιάννης, ο Σωτήρης Γαλάνης, ενώ στις εκλογές θα συμμετέχει και η παράταξη της «Λαϊκής Συσπείρωσης».


Ροή ειδήσεων

Advertisement