Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πύργος: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον Θύμιο – Δύο προσαγωγές και έπεται συνέχεια

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε δυο μέτωπα διεξάγονται πλέον οι έρευνες για το θρίλερ που εξελίσσεται από την προπερασμένη Τετάρτη 4 Μαΐου, ημέρα από την οποία αγνοείται ο 39χρονος Θύμιος Μπουγάς μετά την «επίθεση» από την οποία δέχτηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 30 Απριλίου.

Σε ό,τι αφορά τις προσπάθειες εντοπισμού του 39χρονου άνδρα, αυτές μέχρι και χθες είχαν αποβεί άκαρπες αφού ούτε η Αστυνομία και η 6η ΕΜΑΚ Πάτρας που ήρθε στην περιοχή αλλά ούτε και οι εθελοντές κάτοικοι της περιοχής κατάφεραν να εντοπίσουν είτε τον ίδιο είτε κάποιο στοιχείο που θα μπορούσε να οδηγήσει σε αυτόν.

Η πληροφορία που βγήκε στο φως της δημοσιότητας την περασμένη Παρασκευή κατά την διάρκεια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη στην οποία συμμετείχε και ο δημοσιογράφος της εφ. «Πατρίς» Γιώργος Μικελόπουλος για ένα εγκαταλειμμένο σπίτι στην οδό Αλφειού στον Πύργο ελέγχθηκε από τις Αρχές, οι οποίες το μόνο που βρήκαν ήταν ένα στρώμα στο πάτωμα χωρίς κάποιο άλλο στοιχείο που να δείχνει ότι κάποιος έμενε μέσα και στην προκειμένη ο Θύμιος.

Όπως είναι λογικό, η ανησυχία για τον 39χρονο όσο περνούν οι μέρες μεγαλώνει αφού πλέον εκφράζονται φόβοι για την ζωή του μιας και έχει περάσει αρκετά μεγάλο διάστημα από τότε που έδωσε για τελευταία φορά σημεία ζωής και κανείς δεν ξέρει που βρίσκεται, τι τρώει, αν πίνει νερό και γενικότερα πως επιβιώνει.

Σε ό,τι αφορά τώρα τους αρνητικούς πρωταγωνιστές της υπόθεσης, τους ανθρώπους δηλαδή που βρέθηκαν έξω από το σπίτι του τραμπουκίζοντας τον και ρίχνοντας του βεγγαλικά ευθείας βολής, η Αστυνομία έχοντας πλέον στα χέρια της όλο το οπτικοακουστικό υλικό που έχει στην διάθεσή της, ταυτοποίησε 11 άτομα που συμμετείχαν στο περιστατικό και το περασμένο Σάββατο προχώρησε στην προσαγωγή δυο εξ’ αυτών οι οποίοι και κατέθεσαν για το τι συνέβη εκείνη τη νύχτα και ακολούθως αποχώρησαν.

Πέραν αυτού, οι αστυνομικοί έκαναν και έλεγχο και σε σπίτι ενός εξ΄ αυτών χωρίς ωστόσο να προκύψει κάποιο νεότερο στοιχείο.

Για το αν προκύπτουν αδικήματα σχετικά με αυτό το περιστατικό και ποια, αυτό είναι κάτι που το θα αποφασίσουν οι Εισαγγελικές Αρχές στο Πρωτοδικείο Ηλείας, καθώς σήμερα θα διαβιβαστεί ο φάκελος με το προανακριτικό υλικό που έχει συγκεντρωθεί.

Τέλος, χθες, στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα Δε Γίνεται» εμφανίστηκε ο Δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος ο οποίος αναφέρθηκε στο περιστατικό και τόνισε πως αν ο Θύμιος βρεθεί και είναι καλά, ο Δήμος θα κάνει ό, τι περνά από το χέρι του για να τον βοηθήσει, καταδικάζοντας απερίφραστα την επίθεση που δέχτηκε.

Ο κ. Αντωνακόπουλος παράλληλα εξέφρασε την αισιοδοξία πως ο 39χρονος είναι καλά και θα βρεθεί τονίζοντας πως έχει κάποιες πληροφορίες τις οποίες έχει θέσει υπόψιν των Αρχών.

PATRISNEWS.GR:

Ροή ειδήσεων

Advertisement