Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Σήμερα το «αντίο» στον Τάσο Τελώνη-Στον Αγ. Γεώργιο Ρίου η εξόδιος ακολουθία

Published

on

Σήμερα στις 5 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ρίου, συγγενείς, συνάδελφοι και φίλοι θα απευθύνουν το ύστατο χαίρε στον γνωστό δικηγόρο, Αναστάσιο (Τάσο) Τελώνη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή την ώρα του καθήκοντος σε ηλικία 62 ετών.

Ο Τάσος Τελώνης υπήρξε ένας μάχιμος δικηγόρος, αφοσιωμένος καθ’ ολοκληρίαν στη νομική και έτσι έμελλε να γραφτεί ο επίλογος της επίγειας διαδρομής του.
Η είδηση της αιφνιδιαστικής απώλειάς του συγκλόνισε την δικηγορική «οικογένεια» της Πάτρας και την πατραϊκή κοινωνία, καθώς ο Αναστάσιος Τελώνης άφησε το αποτύπωμά του, με την ευγένεια, την ευπρέπεια και την αρχοντιά που τον διέκρινε. Αναλάμβανε πολλές και σοβαρές υποθέσεις, είχε συμμετάσχει σε πολλές και μεγάλες δίκες υπερασπιζόμενος γιατρούς, επιχειρηματίες και συνέβαλε για την απόδοση δικαίου και ορθής κρίσης.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών ο Αναστάσιος Τελώνης του Αριστείδη διορίστηκε δικηγόρος στο Πρωτοδικείο Πατρών με ΦΕΚ 256/Γ/10-12-1987 και ορκίστηκε στις 07/01/1988, ενώ εγγράφηκε στο Δ.Σ. Πατρών στις 11/01/1988. Προήχθη στο Εφετείο στις 23/01/1992 και στον Άρειο Πάγο στις 09/11/2000. Σ’ όλη του τη διαδρομή είχε τελέσει το δικηγορικό λειτούργημα με σεβασμό και υποδειγματικό τρόπο.

Ροή ειδήσεων

Advertisement