Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Αγανάκτηση για το σκάψιμο Σαββατιάτικα-Έντονη η αντίδραση από τους εμπόρους της Μαιζώνος που είδαν τα συνεργεία μπροστά από την πόρτα τους

Δημοσιεύθηκε

στις

Αγανάκτησαν προχθές το πρωί οι έμποροι της οδού Μαιζώνος, κοντά στην Αγίου Νικολάου καθώς αντίκρισαν συνεργεία να κάνουν εργασίες στο πεζοδρόμιο και να «κλείνουν» το ένα ρεύμα κυκλοφορίας.

Το ιδιωτικό συνεργείο, σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν στην «Γ» έμποροι της περιοχής, εκλήθη από τον Δήμο Πατρέων για να κάνει μετρήσεις στον αγωγό αποχέτευσης στο σημείο, σπάζοντας το μισό πεζοδρόμιο.

«Μα είναι δυνατόν να γίνονται τέτοια έργα μπροστά από την βιτρίνα των καταστημάτων μας, το Σάββατο, μια μέρα που ο κόσμος κατεβαίνει για την βόλτα και για τα ψώνια του; Ιδίως το τελευταίο Σάββατο των ενδιάμεσων εκπτώσεων, που περιμέναμε να μπουν πελάτες στα μαγαζιά μας;», διερωτήθηκαν οι έμποροι, καταθέτοντας στην «Γ» την κραυγή αγωνίας τους.

Υποστηρίζουν πως ο εμπορικός κόσμος, ιδίως την δύσκολη περίοδο που διανύει η αγορά, θα πρέπει να έχει σύμμαχο την Δημοτική Αρχή και όχι «εχθρό» της, η οποία όπως φαίνεται αδιαφορεί για την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς.

«Ανοίξαμε και είδαμε στη Μαιζώνος να σκάβουν. Έκλεισε το ένα ρεύμα κυκλοφορίας, οι πεζοί δεν μπορούσαν να περάσουν από το σημείο και είναι έντονη η δυσαρέσκειά μας», συνέχισαν.

Οι έμποροι, σημείωσαν, πως οι όποιες εργασίες θα πρέπει να προγραμματίζονται σε ώρες που τα καταστήματα είναι κλειστά για να μην παρεμποδίζεται η προσέλευση των καταναλωτών στις επιχειρήσεις τους, αλλά και να μην τους «πνίγει» η σκόνη, τα χώματα αλλά και ο θόρυβος από το σκάψιμο…

ΕΛΕΝΗ Α. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ

Ροή ειδήσεων

Advertisement