Connect with us

Ελλάδα

Κεντρική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ: Καθαρή πρωτιά για την Έφη Αχτσιόγλου, πανηγυρικά ο Πολάκης

Published

on

Πρώτη και με διαφορά αναδεικνύεται στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ για την Κεντρική Επιτροπή του η Έφη Αχτσιόγλου. Πανηγυρικά πρώτος στην Κρήτη ο Παύλος Πολάκης.

Με το 60% των ψηφοδελτίων να έχει καταμετρηθεί μέχρι στιγμής στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, η Έφη Αχτσιόγλου εμφανίζεται να παίρνει καθαρή πρωτιά στην Αττική, ενώ την ακολουθούν ο Διονύσης Τεμπονέρας και οι Ρένα Δούρου, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Νάσος Ηλιόπουλος, Νίκος Παππάς, Γιάννης Ραγκούσης, Χρήστος Σπίρτζης, Κώστας Ζαχαριάδης και Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Μεγάλες επιτυχίες για τα ΠΑΣΟΚογενή στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς στην Κεντρική Μακεδονία πρώτη σε ψήφους εκλέγεται η Θεοδώρα Τζάκρη και στη Δυτική Ελλάδα ο Θάνος Μωραΐτης. Αντίστοιχα χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως στην Αθήνα, οι επίσης ΠΑΣΟΚογενείς Ξενογιαννακοπούλου, Σπίρτζης και Ραγκούσης αφήνουν πίσω τους ιστορικά στελέχη του κόμματος όπως ο Νίκος Φίλης και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Πανηγυρική όμως είναι και η εκλογή του Παύλου Πολάκη που ήρθε σε κέντρα με πολλά στελέχη, ,ακόμα και τον Ανδρέα Ξανθό στο πρόσφατο συνέδριο του κόμματος και πρώτευσε στις εκλογές στην Κρήτη παίρνοντας «ψήφο εμπιστοσύνης» από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και αφήνοντας πίσω τον πρώην υπουργό Υγείας.

Στην Ήπειρο πρώτη αναδεικνύεται η Όλγα Γεροβασίλη, στην Πελοπόννησο ο Αλέξης Χαρίτσης, στο Βόρειο Αιγαίο ο Γιάννης Μπουρνούς.

https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/politikes-eidhseis/385495/kentriki-epitropi-syriza-kathari-protia-gia-tin-efi-axtsioglou-panigyrika-o-polakis

Ροή ειδήσεων

Advertisement