Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Ματς με γκολ στο Τορίνο

Δημοσιεύθηκε

στις

Αρκετές εκπλήξεις μας έχουν επιφυλάξει για το φινάλε της σεζόν τα περισσότερα πρωταθλήματα στην Ευρώπη, είτε είναι οι κορυφαίες λίγκες, είτε ακόμα και χαμηλότερες. Οι μάχες στην Ιταλική Σέριε Α’ είναι πολύ δυνατές και παρότι έχουν ξεχωρίσει οι ομάδες στη κορυφή, η ακόμα Ευρώπη «παίζεται». Μάθε τα πάντα για τις στοιχηματικές εταιρίες.

Η Γιουβέντους δε θέλει σε καμία περίπτωση να συνεχίσει τα αρνητικά αποτελέσματα και υποδέχεται τη Λάτσιο, η οποία θέλει τη 5η θέση και πιέζεται από Ρόμα, Φιορεντίνα και Αταλάντα.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Τα έδωσε όλα απέναντι στη πρωταθλήτρια Ίντερ στο τελικό του φετινού Κυπέλλου, όμως μετά το χαμένο Σούπερ Καπ, έχασε και εκεί και πάλι στη παράταση, αυτή τη φορά με 4-2. Οι «μπιανκονέρι» τουλάχιστον έχουν ήδη εξασφαλίσει πως θα παίζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ την ερχόμενη σεζόν, όμως θα ψάξουν το καλύτερο δυνατό φινάλε στη χρονιά, για να μειώσουν λίγη από τη γκρίνια που ακούγεται στο κόσμο τους. Το ματς με τη Λάτσιο δε θα είναι εύκολο, μιας και ο αντίπαλος έχει μεγάλο κίνητρο. Ο Αλέγκρι προσανατολίζεται στο να δώσει ευκαιρίες σε παίκτες που δεν αγωνίστηκαν πολύ φέτος, όμως το ρόστερ έχει ποιότητα και βάθος. Εκτός οι Κιέζα, Μακκένι και Κάιο.

ΛΑΤΣΙΟ: Η απώλεια της Ρόμα μπορεί να κρατάει τη Λάτσιο σταθερά στη 5η θέση, όμως οι «ρωμαίοι» οφείλουν να πάρουν αποτέλεσμα στο Τορίνο για να αποσπαστούν από τους συμπολίτες τους, σε μια πολύ δυνατή μάχη, που περιλαμβάνει και τις Φιορεντίνα και Αταλάντα. Η ομάδα του Μάουρο Σάρι έχει κάνει αρκετά καλά παιχνίδια φέτος, ενώ προέρχεται από δυο σερί νίκες. Το έργο της στην έδρα της «πληγωμένης» Γιούβε μόνο εύκολο δε θα είναι, όμως υπάρχει αισιοδοξία για καλό αποτέλεσμα. Αγωνιστικά, όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι, με μοναδικές αμφιβολίες τους Ιμόμπιλε και Πέδρο. Ο πρώτος είναι κομβικός και θα «σφίξει τα δόντια» για να παίξει.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μόνο νίκη χρειάζεται η Λάτσιο για να διατηρηθεί στη 5η θέση, καθώς οι ανταγωνιστές της πλησιάζουν. Η Γιουβέντους θέλει ένα καλό αποτέλεσμα μετά την απώλεια του Κυπέλλου, καθώς ο κόσμος της «βράζει» Περιμένουμε ένα ματς με καλό ρυθμό και θα πάμε στο Over 2.5 του 1.78 από τον Stoiximan.

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος, αναλύσεις αγώνων & προσφορές* εγγραφής στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στο cleverbet.gr. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 21+ Παίξε υπεύθυνα


Ροή ειδήσεων

Advertisement