Κυριακή 26 Μαρτίου 2023
Connect with us

Lifestyle

Tα ζώδια σήμερα (16/5)

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

Κριός

Aυτή η εβδομάδα «φιλοξενεί» την Πανσέληνο/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 16/5 στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού, η οποία θα επαναφέρει στο προσκήνιο κάποιες ανησυχίες σχετικά με θέματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα. Το καλό νέο είναι πως αυτή θα είναι η τελευταία έκλειψη για αυτό το διάστημα και οι επόμενες ημέρες προμηνύονται περισσότερο αισιόδοξες και λιγότερο πιεστικές.

 

 

Ταύρος

H εβδομάδα ξεκινά με την Πανσέληνο-έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στον άξονα σου (Ταύρου – Σκορπιού) και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, όσον αφορά κάποιες προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις. Ο μήνας ξεκαθαρισμάτων για εσένα, καθώς και η προηγούμενη έκλειψη αλλά και αυτή δείχνει πώς κάποιες σχέσεις και συνεργασίες χρειάζονται αλλαγές ώστε να μπορέσουν να εξελιχθούν.

 

Δίδυμοι

Ενδεχομένως να φέρει στο προσκήνιο κάποια μυστικά και κάποια ζητήματα τα οποία κινούνταν παρασκηνιακά το προηγούμενο διάστημα. Η Πανσέληνος – έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 16/5 στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού θα είναι αποκαλυπτική και πολύ βοηθητική αν θέλεις να δεις ποιοι άνθρωποι είναι πραγματικά κοντά σου και ποιοι είναι κοντά σου μόνο στα λόγια.

 

 

Καρκίνος

H σημερινή Πανσέληνο-έκλειψη Σελήνης στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού θα φέρει για άλλη μία φορά στο προσκήνιο τις σχέσεις με τους φίλους σου. Αυτή η έκλειψη ζητά από εσένα να ξεκαθαρίσεις κάποια «γκρίζα σημεία» που αφορούν προσωπικές, φιλικές ή συναδελφικές σχέσεις και να διαχωρίσεις τους φίλους από τους γνωστούς.

 

Λέων

Θα χρειαστεί να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση ζητημάτων τα οποία σχετίζονται με υποθέσεις του σπιτιού, οικογενειακές αλλά και επαγγελματικές υποχρεώσεις και οτιδήποτε αφορά τον άξονα καριέρα – οικογένεια. Η Πανσέληνος – έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού μπορεί να δημιουργήσει μία αναστάτωση και να φέρει στο προσκήνιο απαιτητικές υποχρεώσεις.

 

 

Παρθένος

Η σημερινή Πανσέληνος – έκλειψη Σελήνης στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού κατά κάποιο τρόπο θα μεγεθύνει τα ζητήματα τα οποία έχει προκαλέσει ήδη ο ανάδρομος Ερμής. Αυτή η έκλειψη δείχνει πως θα χρειαστεί να δώσεις ακόμα περισσότερη προσοχή στις μετακινήσεις, την επικοινωνία και τις μεταφορές μέσα σε αυτές τις ημέρες και να αποφύγεις τα ταξίδια.

 

 

Ζυγός

Είναι πιθανόν να νιώσεις το αίσθημα περιορισμού, το οποίο θα έχει τη ρίζα του στο γεγονός πως μάλλον δεν έχεις το χρόνο που θα ήθελες για να τον αφιερώσεις σε πράγματα που θέλεις. Η Πανσέληνος – έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 16/5 στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού είναι πάρα πολύ πιθανό να φέρει κάποια νέα σχετικά με τον οικονομικό τομέα.

 

 

Σκορπιός

Μία πολύ σημαντική εβδομάδα ξεκινά για εσένα καθώς στις 16/5 θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος – έκλειψη Σελήνης στον άξονα σου (Ταύρου – Σκορπιού). Αυτή θα επηρεάσει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου και ενδεχομένως να δημιουργήσει κάποια ζητήματα τα οποία θα αφορούν κατά κύριο λόγο οικογενειακές υποχρεώσεις ή θέματα με ακίνητη περιουσία.

 

 

Τοξότης

Θα προκύψουν ζητήματα τα οποία σχετίζονται με το αίσθημα της ασφάλειας αλλά και τον οικονομικό τομέα. Αυτές τις ημέρες είναι πιθανόν να νοιώσεις παράξενα σε περίπτωση που ξέρεις ότι υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες, ιδιαίτερα αν αυτές αφορούν τα οικονομικά, για αυτό καλό θα είναι να δώσεις προτεραιότητα στη διευθέτηση τους ώστε να μην παραμένουν και να σου δημιουργούν ανησυχία και αρνητικά συναισθήματα.

 

 

Αιγόκερως

Μπορεί η εβδομάδα να ξεκινά με την Πανσέληνο-έκλειψη Σελήνης στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού και να δημιουργεί συναισθηματική αναστάτωση και την αίσθηση πως κάποια ζητήματα παραείναι απαιτητικά, όμως φαίνεται πως εσύ δεν είσαι από τα ζώδια που βάλλεται άμεσα από αυτή την έκλειψη. Βάλλεται όμως το πορτοφόλι σου, το οποίο θα πρέπει να προσέξεις μιας και μπορεί να έχει αυξημένα έξοδα.

 

Υδροχόος

Μπορεί να υπάρξουν κάποιες καταστάσεις οι οποίες θα σου δημιουργήσουν πίεση και είναι πολύ πιθανόν να σχετίζονται είτε με τη δουλειά είτε με κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις. Η σημερινή Πανσέληνος – έκλειψη Σελήνης μπορεί να εντείνει τα άγχη σου και τις ανησυχίες σου λόγω των υποχρεώσεων που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη ζωή σου, κάτι που θα σου δημιουργήσει νευρικότητα.

 

Ιχθύες

Μία εβδομάδα που θα φέρει αρκετά νέα και πληροφορίες ξεκινά και σημαντικό ρόλο θα παίξει και η Πανσέληνος – έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 16/5 στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού. Οι συναντήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου θα φέρουν αρκετές συζητήσεις στις οποίες θα πρέπει να δώσεις προσοχή, καθώς ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να δημιουργήσει κάποιες δυσκολίες και παρανοήσεις.

 

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα(24/3)

Δημοσιεύθηκε

στις

Κριός
Σήμερα θα σε απασχολήσουν θέματα εμπιστοσύνης σχετικά με άτομα που σε πλησιάζουν. Κυρίως αυτά προέρχονται από το παρελθόν σου και αφορούν κάποιους ανθρώπους στους οποίους είχες επενδύσει και σε απογοήτευσαν. Μην αφήνεις όμως το παρελθόν να καθορίσει το παρόν σου γιατί θα βρεθείς μπροστά σε περισσότερα προβλήματα.

Ταύρος
Η μέρα θα φέρει ειδήσεις που θα σε αναστατώσουν και θα σε προβληματίσουν. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην αποσυντονιστείς, γιατί θα χάσεις το πρόγραμμά σου και θα μείνουν πίσω αρκετές υποχρεώσεις που πρέπει να τελειώνουν. Αν νιώθεις ότι δεν μπορείς να διαχειριστείς κάποιες καταστάσεις, μίλησε με τους δικούς σου ανθρώπους και ζήτα τη βοήθειά τους.

Δίδυμοι
Ξεκινάς τη μέρα σου με πολύ μεγάλη ενεργητικότητα και με τη θέληση να κάνεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν στην ζωή σου. Κοίταξε να μετριάσεις λίγο τον ενθουσιασμό σου, γιατί η μέρα κρύβει αρκετές ανατροπές και εκπλήξεις. Απόφυγε τις υπερβολές και τις βιαστικές κινήσεις. Σκέψου πρώτα και μετά πράξε.

Καρκίνος
Η στασιμότητα και οι καθυστερήσεις σε διάφορα θέματα υποχωρούν αισθητά σήμερα. Με σωστό προγραμματισμό μπορείς να καταφέρεις πολλά, αρκεί να μην υποκύψεις στην πίεση που σε κυριεύει και σε οδηγεί σε βιαστικές αποφάσεις. Χρησιμοποίησε όσο περισσότερο μπορείς τον ορθολογισμό σου.

Λέων
Κάποια ζητήματα που ίσως είχες αφήσει πίσω σου θα επανέλθουν σήμερα στο προσκήνιο και καλά θα κάνεις αυτή τη φορά να μην τα αμελήσεις και να ασχοληθείς σοβαρά μαζί τους. Μην χάσεις την ψυχραιμία σου ό,τι κι αν γίνει και προσπάθησε να είσαι συγκεντρωμένος σε ό,τι θέλεις να κάνεις.

Παρθένος
Είναι μια πολύ καλή ημέρα αυτή η Παρασκευή για εσένα, και αυτό φαίνεται και στη διάθεσή σου, που θα είναι πολύ αισιόδοξη. Η δημιουργικότητα αλλά και η δυναμική σου στάση, θα σε βοηθήσουν να βρεις τους κατάλληλους τρόπους για να προχωρήσεις τα σχέδιά σου και να υλοποιήσεις τις ιδέες σου.

Ζυγός
Μπορείς να κάνεις πάρα πολλά για να καλυτερέψεις τις συνθήκες της ζωής σου, αλλά πρέπει να βάλεις προγραμματισμό στις κινήσεις που θα κάνεις. Σήμερα τονώνεται η διάθεσή σου και το αίσθημα της αλλαγής θα είναι έντονο μέσα σου. Η περίοδος είναι πολύ ευνοϊκή για να βάλεις μπροστά τα σχέδια σου. Μπροστά σου ξανοίγονται οι καλύτερες λύσεις και δεν θα αργήσεις να πάρεις μεγάλη ικανοποίηση.

Σκορπιός
Είναι πολύ καλή η σημερινή μέρα για εσένα, καθώς θα δεις πολλά προβλήματα να μένουν πίσω σου και θα μπορέσεις να κάνεις κινήσεις για την πρόοδο των σχεδίων σου. Καλό είναι να εκμεταλλευτείς όλες τις δυνατότητες που θα παρουσιαστούν και να μην αφήνεις τίποτα για αύριο.

Τοξότης
Πολύ προσοχή απαιτείται σήμερα σε αποφάσεις που αφορούν βασικούς τομείς της ζωής σου. Υπάρχουν μερικές καθυστερήσεις που σε εκνευρίζουν και θέλεις να αλλάξεις πάρα πολλά πράγματα. Μείνε συνετός στην συμπεριφορά σου και μην οδηγείσαι από την παρορμητικότητά σου σε λανθασμένες κινήσεις.

Αιγόκερως
Σήμερα, μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις και να ξέρεις ότι η στασιμότητα του παρελθόντος έχει περάσει. Είσαι σε περίοδο αναδημιουργίας και μπορείς να ξεκινήσεις με καινούργιες βάσεις, για να δώσεις έναν άλλο τόνο στη ζωή σου. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και οι ιδέες σου θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Άτομα του περίγυρού σου που εμπιστεύεσαι σου ανοίγουν νέους δρόμους και σου υποδεικνύουν λύσεις.

Υδροχόος
Προσπάθησε σήμερα να μην απαισιοδοξείς και να μην σκέφτεσαι αρνητικά. Έχεις φέρει τα πράγματα σε πολύ θετικό σημείο. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να περάσεις ευχάριστα, γιατί οι πλανήτες στέκονται αρωγοί στα σχέδιά σου για το μέλλον. Χρησιμοποίησε την εύνοιά τους για σένα και για να βοηθήσεις κάποια δικά σου άτομα, σε προβλήματα που μπορεί να έχουν.

Ιχθύες
Μπορείς σήμερα να κινηθείς γρήγορα και να λύσεις πολλές εκκρεμότητες που σε προβληματίζουν και προκαλούν στασιμότητα εδώ και πολύ καιρό. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο δυναμισμός σου χτυπάει κόκκινο. Προγραμμάτισε τις κινήσεις σου και τη ζωή σου γενικότερα και να ξέρεις ότι σε περιμένουν πολύ ευχάριστες εξελίξεις.

Περισσότερα

Lifestyle

Survivor Spoiler: Αποχωρεί κι αφήνει λαβωμένη την κόκκινη ομάδα

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένα έπαθλο φαγητού με άρωμα Ελλάδας έρχεται απόψε για να προκαλέσει ενθουσιασμό στους παίκτες της Κόκκινης και της Μπλε ομάδας στο Survivor.

Η ομάδα που θα κερδίσει το αγώνισμα θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το γεύμα με όλα τα μέλη της για τελευταία φορά. Ένας αγώνας με ανατροπές και με νικήτρια ομάδα αυτή που θα δώσει τα πάντα στον στίβο μάχης.

Στο Συμβούλιο λύνονται πολλές απορίες ενώ οι δυο ομάδες δεν έχουν ξεκάθαρη εικόνα για το εάν αυτό που είναι προς όφελός τους είναι να φύγει ένας δικός τους ή ένα άτομο από την άλλη ομάδα.

Νικολέτα Μαυρίδη, Τάκης Καραγκούνιας, Ελευθερία Ελευθερίου, Γιώργος Κόρομι και Σπύρος Μαρτίκας είναι πιθανό να βρεθούν εκτός παιχνιδιού. Ποιος ή ποια αποχωρεί και πώς το αντιμετωπίζουν εκείνοι που παραμένουν πίσω στο Survivor;

Ποιος αποχωρεί από το Survivor;
Σύμφωνα με τα ανεπιβεβαίωτα spoilers που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο για το Survivor και τα οποία σας μεταφέρουμε πάντα με επιφύλαξη, το όνομα που θα ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός, θα είναι της Νικολέτας Μαυρίδη. Η παίκτρια δεν κατάφερε να πείσει το τηλεοπτικό κι οι κόκκινοι θα μετρήσουν άλλη μία αποχώρηση. Σε κάθε περίπτωση αναμένουμε την προβολή του επεισοδίου για να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί ή όχι η αποχώρηση.

www.zappit.gr

Περισσότερα

Lifestyle

Νότης Σφακιανάκης: «Λεύκη επιταγή» από επιχειρηματία για να τον πείσει να επιστρέψει στις πίστες

Δημοσιεύθηκε

στις

Νότης Σφακιανάκης τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να απέχει από τη νυχτερινή ζωή και τις πίστες. Όμως όπως φαίνεται, το τελευταίο διάστημα βρίσκεται πολύ κοντά στο να «κλείσει» συμφωνία προκειμένου να επιστρέψει στις πίστες.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος στο «Πρωινό» του Ant1 το πρωί της Τετάρτης (22/03), γνωστός επιχειρηματίας της Θεσσαλονίκης έχει επισκεφθεί τον Νότη Σφακιανάκη στο σπίτι του στην Αθήνα, περισσότερες από μία φορές.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο επιχειρηματίας επιθυμεί τόσο πολύ να πείσει τον Νότη Σφακιανάκη να ανέβει στην πίστα που του έχει δώσει… «λευκή επιταγή» να επιλέξει ο ίδιος το μουσικό σχήμα και τις προδιαγραφές που επιθυμεί να έχει το πρόγραμμα ώστε να του ταιριάζει απόλυτα.

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα