Connect with us

Στοίχημα

Θέλει περισσότερα ο Άρης

Published

on

 

Με τον τελικό του Ελληνικού Κυπέλλου να ακολουθεί το ερχόμενο Σάββατο, οι 6 ομάδες των πλέι-οφ, δίνουν το τελευταίο τους ραντεβού για τη Σούπερ Λιγκ, με τα πάντα, βέβαια, να έχουν κριθεί αναφορικά με το πρωταθλητή και τα Ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Η μεγάλη χαμένη της διαδικασίας ήταν η ΑΕΚ, η οποία έχασε από τον Άρη τη περασμένη αγωνιστική την ευκαιρία να παίξει στην Ευρώπη. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, από την άλλη, πηγαίνει στα Γιάννενα με στόχο να βρεθεί ακόμα ψηλότερα στη κατάταξη, αντιμετωπίζοντας τον χαλαρό ΠΑΣ.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Δεν έφερε καμία αντίσταση στον «αγριεμένο» Παναθηναϊκό πριν 3 ημέρες, καθώς υποτάχθηκε στη Λεωφόρο με 4-0, έχοντας βέβαια αρκετές απουσίες στην αποστολή του. Ο ΠΑΣ κλείνει μια πετυχημένη σεζόν μπροστά στο κόσμο του, υποδεχόμενος τον «μεθυσμένο» Άρη. Ο κόουτς Μεταξάς θα έχει επιστροφές στο ρόστερ του και θα ψάξει με το καλύτερο ιδανικό σχήμα μια νίκη για αποχαιρετιστήριο δώρο στο κοινό της ομάδας. Εκτός παραμένουν οι Πίρσμαν, Μορέιρα, Ντομίνγκες και Μίνα, αμφίβολος δίνεται ο κίπερ Λοντίγκιν.

ΑΡΗΣ: Έκανε μια εκπληκτική ανατροπή μέσα σε λίγα λεπτά επί της ΑΕΚ από 0-2 σε 3-2 και δικαιωματικά πήρε και φέτος το Ευρωπαϊκό εισιτήριο. «Μεθυσμένη πολιτεία» έμοιαζε το «Βικελίδης» στο φινάλε του αγώνα, καθώς ο Άρης πέτυχε κάτι που ήθελε πολύ από την αρχή της σεζόν. Οι «κίτρινοι» πηγαίνουν στα Γιάννενα με στόχο ακόμα ένα τρίποντο, που αν συνδυαστεί με ισοπαλία στη Τούμπα (ΠΑΟΚ-ΠΑΟ), θα του δώσει την άκρως τιμητική 2η θέση. Ο Μπούργκος δεν απέκλεισε κάποιες αλλαγές στο σχήμα, όμως με τους τραυματίες Σούντγκρεν, Μπερτόλιο, Εντιαγέ, Μπεναλουάν, Γκάνεα και Σάσα, οι επιλογές είναι μετρημένες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μπορεί μια άνοδος στη βαθμολογία του Άρη να μην αλλάζει τίποτα στο θέμα της Ευρώπης, όμως οι «κίτρινοι» θα κυνηγήσουν τη νίκη για να τερματίσουν τουλάχιστον στη 3η θέση (μπορεί και 2η). Ο ΠΑΣ σκέφτεται τις διακοπές που ακολουθούν, αξίζει το ρίσκο στο διπλό του 1.90 της Novibet.

Στοιχηματικές εταιρείες και προσφορές* εγγραφής στο arxondasbet.com, με δωρεάν προγνωστικά του διάσημου Άρχοντα από το 2000. (21+ Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Ροή ειδήσεων

Advertisement