Connect with us

Στοίχημα

Ανώτερο σύνολο η Άιντραχτ

Published

on

Με τη χρονιά να ολοκληρώνεται την ερχόμενη εβδομάδα με τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, μερικές ημέρες πριν όμως, έχουμε τους δυο άλλους Ευρωπαϊκούς τελικούς, οι οποίοι είναι πολύ αμφίρροποι και θα μας κρατήσουν το ενδιαφέρον ενεργό. Μάθε τα πάντα για το pamestoixima live casino.

Χρονικά, πρώτα θα γίνει αυτός του Γιουρόπα Λιγκ. Οι δυο ομάδες που είναι στο τελικό της Σεβίλλης, δύσκολα είχαν μπει στις προβλέψεις του κόσμου. Άιντραχτ Φρανκφούρτης από τη Γερμανία και Ρέιντζερς από τη Σκωτία θα διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο του Γιουρόπα Λιγκ και έχουν ήδη «αποβιβάσει» χιλιάδες κόσμο στην Ανδαλουσία. Η σέντρα είναι στις 22:00.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ: Μπορεί φέτος να είχε πρώτο στόχο το τερματισμό στη πρώτη 4άδα της Μπουντεσλίγκα, όμως η σεζόν «έδειξε» πως η Άιντραχτ είχε τις δυνατότητες να «λάμψει» και στην Ευρώπη. Μόλις πέρασε άνετα από τον όμιλό της στο Γιουρόπα, έριξε το βάρος εκεί και δικαιώθηκε. Πέρασε με εντυπωσιακό τρόπο τη Μπαρτσελόνα, υπέταξε τη Γουέστ Χαμ (με δυο νίκες) και ετοιμάζεται για μια ιστορική στιγμή. Ο κόουτς Γκλάσνερ χρησιμοποίησε πολύ ροτέισον στα τελευταία ματς της Μπουντεσλίγκα και μοναδικός απών θα είναι ο βασικός στόπερ Χιντερέγκερ.

ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ: Αρκετοί είναι αυτοί που θυμούνται την εκπληκτική πορεία της ομάδας μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ το 2008, όταν και είχε ηττηθεί από τη Ζενίτ. Από τότε, η Ρέιντζερς έχει περάσει πάρα πολλά, κυρίως με τον υποβιβασμό στα ερασιτεχνικά της Σκωτίας, όμως οι μεγάλοι σύλλογοι όχι μόνο δε «πεθαίνουν», αλλά επανέρχονται ακόμα πιο δυνατοί. Έτσι, μετά τη κατάκτηση του πρωταθλήματος πέρσι, οι Σκωτσέζοι ετοιμάζονται να πάρουν το 2ο Ευρωπαϊκό τους τρόπαιο. Με τον Ολλανδό Φαν Μπρόνκχορστ στο πάγκο, η ομάδα της Γλασκώβης θα έχει απόντες τους Μορέλος, Χάτζι και Χελάντερ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Φρανκφούρτη θέλει το τρόπαιο και το κυνηγάει με μανία από τη στιγμή που ξεκίνησαν τα πλέι-οφ. Πέρα από τη δόξα, οι Γερμανοί θέλουν και το Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ρέιντζερς «ζει και αναπνέει» για το τελικό, θα έχει πολύ κόσμο, όμως θεωρούμε πως η Άιντραχτ θα είναι αυτή που θα χαμογελάσει. Πάμε στο 1.75 της κατάκτησης των Γερμανών.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ροή ειδήσεων

Advertisement