Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Δολοφονία Καρολάιν: Τα πρώτα λόγια της μητέρας της μετά τα ισόβια στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Δημοσιεύθηκε

στις

Ανακούφιση ένιωσε η μητέρα της Καρολάιν, ακούγοντας την ετυμηγορία του δικαστηρίου και την ποινή που επέβαλε στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο για τη δολοφονία της συζύγου του στα Γλυκά Νερά. Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας του επέβαλε ισόβια κάθειρξη και επιπλέον 11 έτη και 6 μήνες και η μητέρα της Καρολάιν, Σουζάνα, μίλησε στον Alpha και δήλωσε ανακουφισμένη αλλά και εξοργισμένη.

«Ανακουφίστηκα όταν έμαθα την ετυμηγορία για τον κατηγορούμενο. Στεναχωρήθηκα και ένιωσα οργή όταν ο Αναγνωστόπουλος κατά την απολογία του ζήτησε να δει τη Λυδία όταν αποφυλακιστεί» ήταν τα πρώτα λόγια της Σουζάνας Κράουτς.

Πατέρας Καρολάιν για Μπάμπη Αναγνωστόπουλο: «Θα εξασφαλίσω ότι δεν θα δει ποτέ ξανά την κόρη του»

«Όσα χρόνια και αν μείνει στη φυλακή δεν θα φέρουν πίσω την όμορφη κόρη μου. Τουλάχιστον είμαι ευχαριστημένος που το δικαστήριο δεν πίστεψε τις ανοησίες που είπε στην απολογία του» είπε ο πατέρας της Καρολάιν Κράουτς, Ντέιβιντ, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της ποινής στον 34χρονο πιλότο στον οποίο το δικαστήριο επέβαλε ισόβια και 11 χρόνια.

«Τώρα που η μοίρα του έχει τακτοποιηθεί εγώ και η Σούζαν μπορούμε να προχωρήσουμε. Σκοπεύω να αλλάξω το επώνυμο της Λυδίας και να της δώσω αυτό της μητέρας της, ώστε να μην συνδεθεί ποτέ με αυτό το απεχθές πλάσμα. Θα εξασφαλίσω ότι δεν θα δει ποτέ ξανά την κόρη του ή ότι δεν θα έχει την παραμικρή επαφή μαζί της» τόνισε.

«Όταν θα έχει εκτίσει την ποινή του, αν και πολλοί πιστεύουν πως δεν θα καταφέρει να επιβιώσει εκεί μέσα, θα είναι ένας αλλαγμένος, κατεστραμμένος άνδρας, πολύ μεγαλύτερος από την πραγματική του ηλικία» ανέφερε για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Μάλιστα εξέφρασε και την ικανοποίησή του που ο πιλότος θα βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού «την σκληρότερη φυλακή της Ελλάδας» όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ροή ειδήσεων

Advertisement