Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Στο ΠΓΝΠ ο 18χρονος που τραυματίστηκε στο Στρέφι- Πως έγινε το τροχαίο

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένας νεαρός άνδρας περίπου 18 ετών με καταγωγή από χωριό της Αρχαίας Ολυμπίας τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο που σημειώθηκε χθες το πρωί στην Εθνικό Οδό Πύργου – Τριπόλεως στο ύψος του Στρεφίου.

Ειδικότερα, ήταν λίγο μετά τις 10 π.μ. όταν ο 18χρονος αναβάτης δικύκλου επιχείρησε σύμφωνα με πληροφορίες της «εφ. «Πατρίς» να διασχίσει κάθετα τον δρόμο για να μπει στο πρατήριο υγρών καυσίμων της Shell δίπλα από την εμποροπανήγυρη και συγκρούστηκε πλαγιωμετωπικά με αυτοκίνητο που κινούταν στο ρεύμα προς Πύργο.

Από την σφοδρότητα της σύγκρουσης, ο δικυκλιστής έπεσε στο έδαφος τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι. Στο σημείο, μεταξύ άλλων, βρέθηκε γιατρός που μέχρι να φθάσει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, έδωσε στο νεαρό τις πρώτες βοήθειες.

Στην συνέχεια ο 18χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πύργου, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να αντιμετωπίσουν τα σοβαρά τραύματα που αποκόμισε από το τροχαίο και ακολούθως για το Πανεπιστημιακό του Ρίο προκειμένου να τον παρακολουθήσει νευροχειρούργος αφού έχει υποστεί αιμάτωμα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «Πατρίς», πάντως, η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.

 

https://www.patrisnews.com/ektos-kindynoy-o-18chronoys-poy-traymatistike-sto-strefi-pos-egine-to-trochaio/


Ροή ειδήσεων

Advertisement