Connect with us

Ερασιτεχνικό

Ξεσηκωμός… για το αγώνα της Παναχαϊκής με την Ηλιούπολη

Published

on

 

Η Παναχαϊκή την Κυριακή 22/5 υποδέχεται στην Αγυιά την Ηλιούπολη με τον κόσμο να δείχνει ζεστός να στηρίξει τους κοκκινόμαυρους

 

Γενικός ξεσηκωμός έχει ήδη ξεκινήσει για το πολύ σημαντικό παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου για την Super League 2.

Η Παναχαϊκή υποδέχεται στην Αγυιά την Κυριακή 22/5 στις 5 μ.μ. την Ηλιούπολη με τους φιλάθλους να αναμένεται να δώσουν βροντερό «παρών» μετά το πολύ σημαντικό «διπλό» που απέσπασαν οι «κοκκινόμαυροι» στην Νέα Ευκαρπία με αντίπαλο τον Μακεδονικό.

Μπορεί ο δεύτερος στόχος της ομάδας να είναι η άνοδος όμως κακά τα ψέματα μέσα σε αυτή είναι και η πρώτη θέση στην ειδική βαθμολογία. Η ιστορία της Παναχαϊκής είναι τεράστια και δεν επιτρέπεται να πάρει την άνοδο από την 2η, την 3η ή την 4η θέση. Η Παναχαϊκή πρέπει με πανηγυρικό τρόπο να πάρει το ένα εισιτήριο από θέση ισχύος που αυτή δεν είναι άλλη από την πρώτη.

Το συγκρότημα του Σούλη Παπαδόπουλου το γνωρίζει αυτό και σίγουρα ο στόχος είναι η πρωτιά και γι’ αυτό το λόγο την Κυριακή θα πάνε για να ντουμπλάρουν τις νίκες στα μπαράζ ανόδου.

 

ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΑΓΧΟΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ

Το παιχνίδι με την Ηλιούπολη δεν είναι καθόλου εύκολο καθώς οι φιλοξενούμενοι μετράνε μια ήττα με 1-0 από τον ΠΑΟ Ρουφ και μια ισοπαλία από την Προοδευτική. Αυτό σημαίνει ότι στην Πάτρα θα έρθουν για να πάρουν αποτέλεσμα όμως σίγουρα θα είναι και η ομάδα που θα έχει το μεγαλύτερο άγχος.

Οι παίκτες της Παναχαϊκής με λίγα λόγια θα πρέπει να εκμεταλλευτούν την πίεση και το άγχος που θα έχουν οι φιλοξενούμενοι και να «χτυπήσουν» στα επιπόλαια λάθη που ενδεχομένως να κάνουν εντός των αγωνιστικών γραμμών.

 

ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΚΟΣΜΟ

H διοίκηση του Γ.Σ. Ηλιούπολης, ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Παναχαϊκή στην Αγυιά, διαθέτει πούλμαν και 100 δωρεάν εισιτήρια για τη δωρεάν μετακίνηση των φίλων της.

Όπως καταλαβαίνετε το παιχνίδι θα είναι το μεγάλο ματς της αγωνιστικής και όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στην Αγυιά.

 

ΑΛΛΑΞΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ

Μετά τη λευκή εντός έδρας ισοπαλία της Προοδευτικής με τον Μακεδονικό για την 2η αγωνιστική, χώρισαν οι δρόμοι της Προοδευτικής και του προπονητή Δημήτρη Αρναούτη, με την ομάδα να θυμίζουμε ότι έχει το ρεπό της την προσεχή αγωνιστική.

Ο Γιάννης Μάγκος είναι ο νέος τεχνικός ο οποίος εργαζόταν στην ομάδα του Φωστήρα Ταύρου.

 

 ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ

Χθες το απόγευμα στις 6 μ.μ. άνοιξε και το περίπτερο της Παναχαϊκής που είχε στηθεί στο κάτω μέρος της Πλατείας Γεωργίου έτσι ώστε οι φίλοι της ομάδας να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους για τον εντός έδρας αγώνα με την Ηλιούπολη. Να θυμίσουμε ότι το κόστος είναι στα 10 ευρώ ενώ η διοίκηση έχει ετοιμάσει και προφορές με αναμνηστικά δώρα που μπορείτε να προμηθευτείτε από το e-shop της ομάδας.

Τα παιδιά, οι γυναίκες και οι φοιτητές θα έχουν όπως και στα ματς της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος δωρεάν είσοδο στους αγώνες μπαράζ.

Ροή ειδήσεων

Advertisement