Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Εξασφαλίζει το Γιουρόπα η Ρόμα

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Μπήκαμε στο… last dance των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου, καθώς αυτό το τριήμερο κλείνει η κανονική περίοδος στα περισσότερα κορυφαία πρωταθλήματα της ηπείρου μας. Στην Ελλάδα έχουμε αύριο τον τελικό του Κυπέλλου, όμως προέχουν τα σημερινά. Μάθε τα πάντα για προγνωστικά στοιχήματος.

Στο πιο σημαντικό ματς, η Ρόμα θέλει να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στους ομίλους του Γιουρόπα, παρότι έχει να σκέφτεται και τον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ. Οι «τζιαλορόσι» δοκιμάζονται στην έδρα της αδιάφορης Τορίνο, στη τελευταία αγωνιστική της Σέριε Α’.

ΤΟΡΙΝΟ: Κρατάει σαν υπόδειγμα τη φετινή της πορεία, η οποία δεν είχε καμία σχέση με αυτές που έκανε η Τορίνο τα τελευταία χρόνια. Ο Τζούριτς πήρε ομάδα που είχε πολλή ποιότητα, όμως δεν είχε ταυτότητα και ουσιαστικά κατάφερε με σχεδόν το ίδιο ρόστερ, να τερματίσει στο πάνω μισό της βαθμολογίας. Η Τορίνο θα ψάξει ακόμα μια νίκη για να τελειώσει καλά τη χρονιά, μετά το διπλό που πήρε στη Βερόνα. Η Ρόμα είναι σαφώς ένας αντίπαλος που θα φέρει κόσμο στο γήπεδο και παρότι ο Σέρβος τεχνικός πιθανότατα θα κάνει αλλαγές, θα παίξει επιθετικά. Οι βασικοί Μπρέμερ και Σινγκό είναι εκτός, όπως και οι Μπουοντζιόρνο, Τζάτζα και Φάρες.

ΡΟΜΑ: Δε κατάφερε να νικήσει την ουσιαστικά υποβιβασμένη Βενέτσια εντός έδρας τη περασμένη αγωνιστική, όμως σχεδόν όλοι στη Ρόμα έχουν το μυαλό τους στον πρώτο Ευρωπαϊκό τελικό της ομάδας, ακόμα και αν αυτός είναι στο νεότευκτο Κόνφερενς Λιγκ. Φυσικά, ο Μουρίνιο δεν πρόκειται να μη… παλέψει για το διπλό στο Τορίνο, καθώς η Ρόμα αν χάσει βαθμούς, κινδυνεύει να χάσει την Ευρώπη (πρέπει να χάσει και από τη Φέγενορντ στον τελικό). Ο Πορτογάλος σκέφτεται ένα μικρό ροτέισον, όμως η ποιότητα του ρόστερ είναι δεδομένη. Μοναδικός απών είναι ο Μκιταριάν, δε θα ρισκάρουν οι Τζανιόλο, Σμόλινγκ και Κάρσντροπ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Παρότι ο Μουρίνιο σκέφτεται να κάνει κάποιες αλλαγές ενόψει του Ευρωπαϊκού τελικού, η Ρόμα θα κυνηγήσει με όλες τις δυνάμεις της το διπλό, που θα της δώσει τουλάχιστον την 6η θέση. Χωρίς άγχος η Τορίνο, δε θα αλλάξει κάτι και αν ηττηθεί. Στο 2.12 το διπλό στη Novibet.

Στοιχηματικές εταιρείες και προσφορές* εγγραφής στο arxondasbet.com, με δωρεάν προγνωστικά του διάσημου Άρχοντα από το 2000. (21+ Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Ροή ειδήσεων

Advertisement