Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πορεία προς τα εμπρός της N.Δ, στην Αχαΐα  

Published

on

Τα συμπεράσματα του 14ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας και ο απολογισμός δράσης του πρώτου εξαμήνου από την επανεκκίνηση της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας ήτα , τα κυρίαρχα θέματα στην τελευταία συνεδρίαση του καθοδηγητικού οργάνου του κόμματος στην Αχαΐα.

Το 14ο Συνέδριο όπως τόνισαν ο Πρόεδρος και όλα τα μέλη επιτέλεσε και με το παραπάνω το στόχο του, μας ένωσε ακόμα περισσότερο. Έγινε βήμα δημιουργικού και ουσιαστικού διαλόγου αλλά μας όπλισε ταυτόχρονα με ξεκάθαρες θέσεις για τον αγώνα μας και μας έδωσε νέα δύναμη για να τον συνεχίσουμε στην Αχαΐα. Η Ελλάδα και η Νέα Δημοκρατία θα είναι πάντα σπουδαίες , πάντα δημοκρατικές , πάντα προοδευτικές. Ακολούθησαν οι τοποθετήσεις των μελών του οργάνου και ομόφωνα αποφασίστηκε ένα πλέγμα νέων δράσεων στην Αχαΐα για την προβολή του τεράστιου μεταρρυθμιστικού έργου της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πολύ σύντομα θα συγκροτηθούν τα κλιμάκια μελών , στελεχών και εθελοντών και θα ξεκινήσουν από τις αρχές Ιουνίου οι περιοδείες σε ολόκληρη την Αχαΐα.

Ο Πρόεδρος  της ΔΕΕΠ, Αντώνης Κουνάβης, παρουσίασε τους δείκτες των παρεμβάσεων στην κοινωνία και επεσήμανε-μεταξύ άλλων-τα εξής: «Να μεταφέρουμε στην κοινωνία τα συμπεράσματα του 14ου Συνεδρίου μας. Να αναζητήσουμε ρεαλιστικές λύσεις και να θέσουμε ξεκάθαρες προτεραιότητες ώστε με τη βοήθεια όλων των Μελών της Δ.Ε.Ε.Π., των Τομεαρχών, των  Εθελοντών , των μελών μας στις γραμματείες και των Στελεχών–παλιών και νέων Μελών της φιλελεύθερης Παράταξης η Νέα Δημοκρατία να αποκτήσει τη δική της φωνή και δύναμη σε ολόκληρη την Αχαΐα. Σφίγγω το χέρι σε όλους και προσκαλώ όλους σε αυτή τη νέα δημιουργική τροχιά να τη χαράξουμε μαζί. Στον οδικό άξονα του επόμενου δωδεκαμήνου ο ρόλος όλων μας θα είναι κρίσιμος και η αξία των μαχών που θα χρειαστεί να δώσουμε θα είναι πάρα πολύ μεγάλη»

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement