Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Τοπική αγορά

Η Deloitte πραγματοποιεί Tech Career Event

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Deloitte διοργανώνει στην Πάτρα το Tech Career event με τίτλο “Connecting you to your Future” την Πέμπτη 26 Μαΐου, στο ξενοδοχείο My Way Hotel & Events, με στόχο την αναζήτηση στελεχών στον τεχνολογικό τομέα.

Μέσα από τη νέα αυτή πρωτοβουλία, η Deloitte στοχεύει στο να φέρει τους συμμετέχοντες ένα βήμα πιο κοντά στο επαγγελματικό τους μέλλον.
Κατά τη διάρκεια του event, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να διευρύνουν τους ορίζοντές τους πάνω σε ποικίλα θέματα που αφορούν τις τελευταίες τάσεις και καινοτομίες στον επαγγελματικό τομέα της τεχνολογίας.

Παράλληλα, οι νέοι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά, τον κόσμο, την εταιρική κουλτούρα και τη συνεργατική φιλοσοφία της Deloitte.

Το event θα αποτελείται από διαφορετικά panels συζήτησης τα οποία θα καλύψουν θεματικές όπως είναι το «Πώς χτίζεται μια σταδιοδρομία στην τεχνολογία» και «Oι δεξιότητες του μέλλοντος» με τη συμμετοχή ορισμένων από τους πλέον έμπειρους Tech Experts και HR Executives της Deloitte.

Οι ομιλητές θα μοιραστούν με το κοινό την εμπειρία τους ως εργαζόμενοι σε μία από τις κορυφαίες συμβουλευτικές εταιρείες παγκοσμίως, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να τοποθετηθούν και επιχειρηματίες της τοπικής κοινωνίας της Πάτρας, καθώς και ιδρυτές ελληνικών startups οι οποίοι θα μιλήσουν για την πορεία τους από το ξεκίνημα μέχρι την επιτυχία, ενώ παράλληλα θα ενημερώσουν τους συμμετέχοντες σχετικά με τις τελευταίες τάσεις στον κόσμο των επιχειρήσεων.

Με θεματική «Οι γυναίκες στον κλάδο της Τεχνολογίας» θα αναλυθεί η παρουσία των γυναικών σε επαγγέλματα που αφορούν τον κλάδο της τεχνολογίας, καθώς και τις νέες προοπτικές που ανοίγονται για τις γυναίκες που επιθυμούν να εισέλθουν σε επαγγέλματα STEM.

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα workshop κατά τη διάρκεια του οποίου θα λάβουν πρακτικές συμβουλές για το πώς θα βελτιώσουν τις προοπτικές τους στην αγορά εργασίας, με χρήσιμες τεχνικές για σύνταξη βιογραφικού σημειώματος, ανάπτυξη δεξιοτήτων για επιτυχή job interviews, αλλά και για τη δημιουργία ενός αποτελεσματικού προφίλ στο LinkedIn.

Αναφορικά με την εκδήλωση Connecting to your Future οι κυρίες Ανάλια Κόκκορη, People & Purpose Leader και Ειρήνη Παναγιωτακοπούλου, Chief Human Resources Officer, σημείωσαν ότι «Η επένδυση στους ανθρώπους μας αποτελεί διαχρονικά σημαντικό πυλώνα της στρατηγικής ανάπτυξης της Deloitte. Η εκδήλωση αυτή επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη της Deloitte στην ποιότητα του ανθρώπινου δυναμικού στην περιφέρεια και συγκεκριμένα στην Πάτρα, ενώ λειτουργεί ως μια ανοιχτή πρόσκληση προς τα νέα ταλέντα της περιοχής που επιθυμούν να γνωρίσουν τον κόσμο της Deloitte από κοντά. Παράλληλα, μέσα από αυτή την πρωτοβουλία, φιλοδοξούμε να σταθούμε αρωγοί στην τοπική επιχειρηματικότητα και κοινωνία».

 

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement