Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Νικάει και περιμένει η Ρεν

Δημοσιεύθηκε

στις

Η πιο κρίσιμη ημέρα της σεζόν είναι σήμερα για τις ομάδες της Γαλλικής Λιγκ 1. Παρότι γνωρίζουμε εδώ και πολλές εβδομάδες το πρωταθλητή, οι θέσεις της Ευρώπης, αλλά και αυτές του υποβιβασμού ακόμα δεν έχουν ξεκαθαρίσει και αναμένεται μεγάλη μάχη για 90 αγωνιστικά λεπτά, στη τελευταία αγωνιστική. Μάθε τα πάντα για προγνωστικά στοιχήματος σήμερα.

Οι περισσότερες από τις ομάδες που διεκδικούν τις θέσεις 2-7 παίζουν μεταξύ τους και η μοναδική ίσως που έχει κίνητρο και παίζει σε έδρα αδιάφορης, αλλά ισχυρής αντιπάλου, είναι η Ρεν, που επισκέπτεται το Λιλ, στο γαλλικό βορρά.

ΛΙΛ: Τι και αν έπαιζε τη περασμένη αγωνιστική στη Νίκαια, με τη Νις να «καίγεται» για το τρίποντο. Η Λιλ αγωνίστηκε σαν πρωταθλήτρια και πήρε με τη φανέλα της μια νίκη, που ναι μεν δεν άλλαξε πολλά στο στάτους της, έδειξε όμως πως κανείς δε πρέπει να την υποτιμάει. Στο τελευταίο ματς της σεζόν, υποδέχεται τη Ρεν, ακόμα μια ομάδα που θέλει τους βαθμούς και θα προσπαθήσει να δώσει λίγη ακόμα χαρά στο κόσμο της. Ο κόουτς Γκουρβενέκ αναμένεται να ξεκινήσει και πάλι με τους γνωστούς βασικούς του, όμως δεν αποκλείεται να δώσει χρόνο και σε νέα παιδιά. Εκτός ο Σέκα.

ΡΕΝ: Έπαιξε πολύ καλή μπάλα κόντρα στη Μαρσέιγ τη περασμένη αγωνιστική και σκοράροντας δυο γκολ νωρίς, έδωσε τη μπάλα στην αντίπαλό της, κυνηγώντας τις αντεπιθέσεις. Η Ρεν μείωσε τη διαφορά της από τη 3άδα στους 3 πόντους και έχοντας τη διαφορά τερμάτων υπέρ της, θέλει το διπλό στο Λιλ και αν αυτό συνδυαστεί με ήττα είτε της Μονακό από τη Λανς, είτε της Μαρσέιγ από τη Στρασμπούρ, τότε η ομάδα από τη Βρετάνη θα παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ακόμα και αν δε χάσουν βαθμό οι άμεσοι αντίπαλοί της, όμως, θέλει το διπλό, καθώς Λανς, Νις και Στρασμπούρ είναι σε απόσταση βολής από τη 4η θέση. Γκελέν και Σουλεμανά είναι εκτός για τον Ζενεσιό.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Λιλ έκανε τη… κηδεία στη Νις τη περασμένη αγωνιστική, όμως τώρα τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Παίζει με μια ομάδα που έχει σαφές κίνητρο, φορμαρισμένη και πανέτοιμη για τη νίκη. Η Ρεν θα κυνηγήσει από νωρίς τα γκολ, για να «κλειδώσει» το τρίποντο και να έχει το νου της σε Λανς και Μασσαλία. Στο 1.80 το διπλό στη Bet365.

Ροή ειδήσεων

Advertisement