Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Πανέτοιμη και πάνοπλη κόντρα στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Η Παναχαϊκή είναι πανέτοιμη και με όλα της τα «όπλα» στη διάθεση του Σούλη Παπαδόπουλου για το μεγάλο ματς της 3ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου για τη Σούπερ Λιγκ 2.

Οι «κοκκινόμαυροι» υποδέχονται την Ηλιούπολη σε ένα παιχνίδι που αναμένεται ο κόσμος να δώσει δυναμικό «παρών» στηρίζοντας την ιστορική ομάδα της Αχαΐας.

Η Παναχαϊκή με νίκη πηγαίνει στους 6 βαθμούς, κάτι που σημαίνει ότι βάζει τις βάσεις για την επιστροφή της στα σαλόνια… της Σούπερ Λιγκ. Αντίθετα η Ηλιούπολη παίζει ίσως και το τελευταίο της χαρτί, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι αρκετά επικίνδυνη βρισκόμενη με την πλάτη στον τοίχο.

Το συγκρότημα του Σούλη Παπαδόπουλου έχοντας το ηθικό του ανεβασμένο μετά το σπουδαίο διπλό της πρεμιέρας και έχοντας στο πλευρό του, τους φιλάθλους του με υπομονή και προσήλωση στον στόχο θα μπορέσει να πάρει τη δεύτερη νίκη στα μπαράζ.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ

Ικανοποιητική είναι η κίνηση στο περίπτερο που βρίσκεται στην πλατεία Γεωργίου με τους φιλάθλους της Παναχαϊκής να ανταποκρίνονται στο κάλεσμα και να προμηθεύονται το εισιτήριο για την αυριανή αναμέτρηση με την Ηλιούπολη.

Ο ΦΙΤΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΥΙΑ

Ο Φίτσας από τον Σύνδεσμο Πρεβέζης ορίστηκε να διευθύνει το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής ανάμεσα στην Παναχαϊκή και την Ηλιούπολη. Βοηθοί του θα είναι οι Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας) και Τριαντάφυλλος (Κορινθίας).

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ

Διαιτητής: Μπαλαχούτης (Πειραιά)

Βοηθοί: Πετρίδης (Πειραιά), Καρακέλες (Πειραιά)

 

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Διαιτητής: Φίτσας (Πρέβεζας/Λευκάδας)

Βοηθοί: Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας), Τριαντάφυλλος (Κορινθίας)

 

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΑΟΚ ΡΟΥΦ

Διαιτητής: Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου)

Βοηθοί: Βαρβαντάκης (Ρεθύμνου), Βλαχάκης (Ρεθύμνου).

Ροή ειδήσεων

Advertisement