Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Λάβρος ο Ανδρουλάκης για όσους εγκατέλειψαν το ΠΑΣΟΚ για μια καρέκλα

Δημοσιεύθηκε

στις

Κάλεσμα σε όσους έμειναν στα δύσκολα αλλά και όσους λόγω λανθασμένων επιλογών ή συμπεριφορών απομακρύνθηκαν από το ΠΑΣΟΚ απηύθυνε ο Νίκος Ανδρουλάκης στη δευτερολογία του κατά την τελευταία ημέρα του συνεδρίου του κόμματος.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι όσοι επέλεξαν να εγκαταλείψουν το ΠΑΣΟΚ για «την καρέκλα» δεν έχουν και δεν θα έχουν καμία θέση ανάμεσα στο κόμμα.
«Σε αυτή τη νέα προσπάθεια, σε αυτή τη νέα αφετηρία, καλώ όσους έμειναν στα δύσκολα να κρατούν τη σημαία του ΠΑΣΟΚ ψηλά. Καλώ, όμως, και αυτούς που λόγω λανθασμένων πολιτικών ή συμπεριφορών απομακρύνθηκαν από την παράταξή μας. Όλοι μαζί να χτίσουμε τη νέα εποχή, να οικοδομήσουμε το κοινό μας μέλλον.
Όμως θέλω να είμαι ξεκάθαρος και να τονίσω ότι σε αυτή τη νέα προσπάθεια δεν μπορούν να γίνουν αξιακές εκπτώσεις. Όσοι επέλεξαν να εγκαταλείψουν το ΠΑΣΟΚ με μόνο στόχο την καρέκλα και μόνη πυξίδα την εξουσιομανία τους, χτυπώντας τη ανελέητα ως σύγχρονοι γενίτσαροι, δεν έχουν και δεν θα έχουν καμία θέση ανάμεσά μας», ανέφερε ο Νίκος Ανδρουλάκης.


Ροή ειδήσεων

Advertisement