Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: «Φούντωσε» οικόπεδο στην Αγυιά – Κάηκε ένα στρέμμα – Ανακρίνεται ένα άτομο από την Πυροσβεστική

Δημοσιεύθηκε

στις

Νεότερη ενημέρωση: Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε αργά το βράδυ στην περιοχή της Αγυιάς σε οικοπεδικό χώρο με καλαμιές και σκουπίδια, σε απόσταση αναπνοής από τις πολυκατοικίες. Κάτοικοι της περιοχής, πετάχτηκαν έντρομοι από τα σπίτια τους και παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα την προσπάθεια των πυροσβεστών να περιορίσουν τις φλόγες.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Π.Υ. κάηκε ένα στρέμμα με ξερά χόρτα και καλαμιές. Στην μάχη με τις φλόγες ρίχτηκαν 8 οχήματα με 20 πυροσβέστες. Στο σημείο της πυρκαγιάς μετέβη και ο Συντονιστής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας υποστράτηγος Νικόλαος Ρουμελιώτης, ενώ μετέβη και ο δήμαρχος Κώστας Πελετίδης.

Πληροφορίες του gnomip.gr αναφέρουν πως το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής εξετάζει ένα άτομο, ως ύποπτο για την πρόκληση της πυρκαγιάς, το οποίο ακινητοποιήθηκε λίγη ώρα μετά την πρόκληση της πυρκαγιάς από αστυνομικούς.

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική λίγο πριν τις 22.00 της Κυριακής καθώς ξέσπασε πυρκαγιά σε οικοπεδικό χώρο στη συμβολή των οδών Μακαρίου και Κερύνειας. Στο σημείο έσπευσαν οσχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχείρησαν την κατάσβεσή της.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement