Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Παίζει τους… κόπους της η Κάντιθ

Δημοσιεύθηκε

στις

Η πιο ενδιαφέρουσα ημέρα του μήνα είναι σημερινή, για τις περισσότερες ομάδες των κορυφαίων πρωταθλημάτων της Ευρώπης. Σήμερα διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική σε Πρέμιερ Λιγκ, Σέριε Α’ και Λα Λίγκα, με πολλές θέσεις ακόμα να «παίζονται».

Μάθε τα πάντα για την Stoiximan live casino εγγραφή.

Εμείς εστιάσαμε στη μεγάλη μάχη της παραμονής στην Ισπανική Πριμέρα Ντιβιζιόν, εκεί όπου Γρανάδα, Μαγιόρκα και Κάντιθ είναι σε απόσταση μόλις ενός πόντου και μια από τις τρεις θα αποχαιρετίσει τη κατηγορία. Επιλέξαμε να ασχοληθούμε με τη δοκιμασία της Κάντιθ στην έδρα της Αλαβές.

ΑΛΑΒΕΣ: Προσπάθησε στο φινάλε, κυρίως με νίκες στην έδρα της να προλάβει το «τρένο» της παραμονής, όμως μόνο τα τρίποντα στη χώρα των Βάσκων δεν έφταναν. Η Αλαβές θα παίζει στη Σεγούντα από τη νέα χρονιά και η ομάδα από τη Βιτόρια ήδη έχει ξεκινήσει να κάνει τα πλάνα της. Στο ρόστερ δύσκολα θα μείνουν τα πιο βαριά συμβόλαια και το σκάουτινγκ ψάχνει τους νέους στόχους. Θέλει να κλείσει θετικά τη σεζόν με μια νίκη εντός, όμως γνωρίζει πως ο αντίπαλό της έχει μεγάλο κίνητρο. Εσκαλάντε και Γκουιντετί δύσκολα θα παίξουν και ο κόουτς Βελάσκεθ ίσως δώσει χρόνο σε νέα παιδιά.

ΚΑΝΤΙΘ: Έψαξε μια πολύ μεγάλη νίκη επί της πρωταθλήτριας Ρεάλ, όμως τελικά οπισθοχώρησε στο φινάλε, διαφυλάσσοντας το 1-1 και ένα βαθμό που ίσως αποδειχθεί «χρυσάφι» στη τελική καταμέτρηση. Όλοι στη Κάντιθ γνωρίζουν πως η ουσία για τη παραμονή δεν είναι στο χέρι τους, όμως επιβάλλεται να κάνουν το καθήκον τους, να νικήσουν στη Βιτόρια και μετά να περιμένουν την ελάχιστη απώλεια των ανταγωνιστών τους. Η ομάδα από την Ανδαλουσία έχει απουσίες και μάλιστα σημαντικές, όμως η κρισιμότητα του αγώνα θα κάνει όσους παίξουν να «φάνε σίδερα». Τραυματίες είναι οι Ακαπό, Χαρογιάν, Φέντε, Γιόνσον και Αλέχο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Υπό άλλες συνθήκες, ένα τέτοιο διπλό δε θα έμπαινε καν στη κουβέντα μας για ποντάρισμα. Εδώ όμως, τα πράγματα είναι απλά. Η Κάντιθ θέλει το διπλό στην έδρα της αδιάφορης υποβιβασμένης Αλαβές και σε περίπτωση που Γρανάδα ή Μαγιόρκα χάσουν πόντους, μένει στη κατηγορία. Η απόδοση δε λέει και πολλά, στο 1.85 του Stoiximan, όμως το κίνητρο μας οδηγεί.

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος, αναλύσεις αγώνων & προσφορές* εγγραφής στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στο cleverbet.gr. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 21+ Παίξε υπεύθυνα


Ροή ειδήσεων

Advertisement