Connect with us

Παναχαϊκή

Εδώ είναι Αγυιά!

Published

on

Η Παναχαϊκή θέλει τη νίκη κόντρα στην Ηλιούπολη για την 3η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου για την Super League 2

Όλοι είναι έτοιμοι για το μεγάλο παιχνίδι της Παναχαϊκής κόντρα στην Ηλιούπολη. Παίκτες, τεχνική ηγεσία αλλά και οι φίλαθλοι της ομάδας σήμερα στις 5 μ.μ. είναι ετοιμοπόλεμοι για το δεύτερο «τρίποντο» που θα δώσει στους κοκκινόμαυρους το ένα εκ των τεσσάρων εισιτηρίων για την άνοδο στην Super League.

Η άνοδος θα έρθει όπως και να έχει αυτό όμως που ζητάει η Παναχαϊκή αλλά και οι φίλοι της ομάδας είναι να έρθει κατακτώντας την πρώτη θέση στην ειδική βαθμολογία των μπαράζ.

Η Ιστορία της ομάδας δεν επιτρέπει να κατακτήσει καμία άλλη θέση από την πρώτη ωστόσο αυτό που προέχει αυτή την στιγμή είναι το ματς με την Ηλιούπολη.

Η ομάδα της Αθήνας βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο καθώς στην πρεμιέρα ηττήθηκε με 1-0 από τον ΠΑΟ Ρουφ ενώ την δεύτερη αγωνιστική παραχώρησε ισοπαλία (1-1) στην έδρα του στον Αγροτικό Αστέρα.

Αυτό σημαίνει ότι το συγκρότημα του Βαγγέλη Χαντέ θα έρθει με σκοπό να πάρει τη νίκη από τους κοκκινόμαυρους για να παραμείνει ζωντανό στην διεκδίκηση της ανόδου.

Οι παίκτες ωστόσο της Παναχαϊκής αυτό που πρέπει να κάνουν είναι να έχουν υπομονή στο παιχνίδι τους όπως ακριβώς έκαναν και στο ματς της πρεμιέρας με τον Μακεδονικό όπου και στο τέλος ανταμείφτηκαν με το σπουδαίο «διπλό».

Ένα «διπλό» το οποίο θα φέρει σήμερα αρκετό κόσμο στην Αγυιά ο οποίος θα είναι ο 12ος παίκτης των κοκκινόμαυρων και θα τους δώσει ώθηση για την δεύτερη νίκη στα μπαράζ.

ΑΥΤΟΥΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ Ο ΣΟΥΛΗΣ

Ο έμπειρος τεχνικός Σούλης Παπαδόπουλος μετά το τέλος της χθεσινής πρωινής προπόνησης επέλεξε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν κόντρα στην Ηλιούπολη.

Αυτοί είναι οι εξής: Αθανασόπουλος, Κολοβούρης, Παπαδόπουλος, Κυβελίδης, Στεργίδης, Τσακμάκης, Καρακλάιτς, Μακρής, Γούλας, Καρπαθάκης, Στασινόπουλος, Κέρι, Αλεξόπουλος, Μικελάτος, Λιμάτσι, Λούσκος, Λιποράσε, Παπαχρονόπουλος, Μαστραντωνάκης, Τεγούσης, Μπουρλάκης, Κωνσταντακόπουλος, Σμίλτος, Χαντί.

Ο ΦΙΤΣΑΣ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΥΙΑ

Όπως έχει γίνει γνωστό από την Παρασκευή διαιτητής της συνάντησης ορίστηκε ο Φίτσας από τον Σύνδεσμο Πρεβέζης. Ο νεαρός ρέφερι έχοντας εμπειρία από παιχνίδια της Γ’ Εθνικής θα διευθύνει το ματς της 3ης αγωνιστικής ανάμεσα στην Παναχαϊκή και την Ηλιούπολη και βοηθοί του θα είναι οι Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας) και Τριαντάφυλλος (Κορινθίας).

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ

Διαιτητής: Μπαλαχούτης (Πειραιά)

Βοηθοί: Πετρίδης (Πειραιά), Καρακέλες (Πειραιά).

 

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Διαιτητής: Φίτσας (Πρέβεζας/Λευκάδας)

Βοηθοί: Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας), Τριαντάφυλλος (Κορινθίας).

 

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΑΟΚ ΡΟΥΦ

Διαιτητής: Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου)

Βοηθοί: Βαρβαντάκης (Ρεθύμνου), Βλαχάκης (Ρεθύμνου).

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement