Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα(23/5)

Δημοσιεύθηκε

στις

Κριός

Aυτή την εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν δύο πολύ σημαντικές πλανητικές μετακινήσεις καθώς ο Άρης και η Αφροδίτη θα αλλάξουν ζώδιο περνώντας στο ζώδιό σου και στο ζώδιο του Ταύρου αντίστοιχα. Αυτό είναι ένα πολύ θετικό νέο καθώς και τα δύο αυτά ουράνια σώματα θα περάσουν στα ζώδια που κυβερνούν και θα φέρουν ευκολίες στη διευθέτηση αρκετών ζητημάτων.

 

Ταύρος

H τελευταία εβδομάδα του Μαΐου κρύβει καλύτερες ημέρες για εσένα καθώς είναι γεγονός πως η έκλειψη που πραγματοποιήθηκε στις 16/5 δημιούργησε αναταραχή και μπορεί να άλλαξε τα δεδομένα στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις περισσότερο ευδιάθετος και έτοιμος να βάλεις σε προτεραιότητα τις δικές σου ανάγκες, όποιες και αν είναι αυτές.

Δίδυμοι

O Ερμής μπορεί να συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του, όμως θα τη συνεχίσει στο ζώδιο του Ταύρου, κάτι που θα σε βγάλει από το «μάτι του κυκλώνα» και των επικοινωνιακών παρανοήσεων. Από τη νέα του θέση θα δημιουργήσει «ιδανικές» προϋποθέσεις για να φουντώσει το παρασκήνιο σε διάφορα θέματα που σε απασχολούν.

 

 

Καρκίνος

Mία εβδομάδα να ευκαιρίες ξεκινά για εσένα καθώς έχοντας αφήσει πίσω την έκλειψη της 16ης Μαΐου φαίνεται πως θα επικεντρωθείς σε μελλοντικά θέματα και στόχους, χωρίς εμπόδια από το παρελθόν. Στις 23/5 ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου, κάτι που δείχνει πως θα σε θυμηθούν «άσπονδοι» φίλοι αλλά και πρόσωπα τα οποία έχεις να δεις και να ακούσεις για καιρό.

 

 

Λέων

Kάποια παρελθοντικά επαγγελματικά ζητήματα φαίνεται πως θα έρθουν ξανά στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κατά τις τρεις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου, και θα σε απασχολήσουν αρκετά. Ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου από τις 23/5 φέρνοντας γεγονότα του επαγγελματικού παρελθόντος στο παρόν.

 

 

 

Παρθένος

Eίναι γεγονός πως η ανάδρομη πορεία του Ερμή σε έχει επηρεάσει αρκετά καθώς ο Ερμής είναι ο κυβερνήτης σου και κάθε φορά που γίνεται ανάδρομος, η επιρροή του σε εσένα είναι ακόμα πιο έντονη. To πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου, είναι κάτι που μπορεί να φέρει πίσω και ένα παλιό σου γνωστό, ένα φίλο που έχετε απομακρυνθεί, αλλά και έναν έρωτα του παρελθόντος.

Ζυγός

Τα αστρολογικά νέα αυτή την εβδομάδα θα ξεκινήσουν από τις 23/5 καθώς ο Ερμής συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του θα αλλάξει ζώδιο και θα περάσει στον Ταύρο. Από τη νέα του θέση θα μειώσει το ενδιαφέρον σου προς τις αισθηματικές σου υποθέσεις (το οποίο ήταν αυξημένο όσο βρισκόταν στο ζώδιο των Διδύμων) και θα το στρέψει σε υποθέσεις που αφορούν οικονομικά ζητήματα.

 

Σκορπιός

Το πέρασμα του Ερμή -όντας ανάδρομος- στο ζώδιο του Ταύρου στις 23/5 ανοίγει την αστρολογική αυλαία αυτής της εβδομάδας και στρέφει την προσοχή σου σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Αυτές τις ημέρες είναι πιθανόν να κάνει την εμφάνισή του ένα πρόσωπο που έχεις να δεις καιρό, ένας παλιός γνώριμος ή ένας πρώην συνεργάτης σου.

 

Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανόν να παρατηρήσεις πως η επικοινωνία με τους άλλους και οι συναντήσεις που θα έχεις θα γίνουν με μεγαλύτερη ευκολία. Ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του όμως από τις 23/5 θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου -δεν θα είναι απέναντί σου- κάτι που θα προσφέρει ανακούφιση και λιγότερα εμπόδια στην επικοινωνία, τις συναντήσεις και όλα αυτά που έχεις κανονίσει για αυτές τις ημέρες.

 

 

Αιγόκερως

Φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν περισσότερο προσωπικές υποθέσεις και αισθηματικά ζητήματα, ίσως και ένα φλερτ που έχει προκύψει ή θα προκύψει μέσα σε αυτές τις ημέρες. Ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του όμως από τις 23/5 θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου, αναμοχλεύοντας παλαιότερα ειδύλλια, κάτι που θα αυξήσει τις πιθανότητες να σε απασχολήσει ξανά κάτι από το παρελθόν.

 

 

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα υπάρξουν ευκαιρίες για να ασχοληθείς και να διευθετήσεις ζητήματα τα οποία έρχονται από το παρελθόν και αφορούν υποχρεώσεις. Ο Ερμής θα συνεχίσει την ανάδρομη πορεία του όμως από τις 23/5 θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου, κάτι που φέρνει κάποιες «ξεχασμένες» οικογενειακές υποχρεώσεις στο προσκήνιο, με μεγάλες πιθανότητες διευθέτησης τους.

 

 

Ιχθύες

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την αλλαγή θέσης του Ερμή καθώς -όντας σε ανάδρομη πορεία- θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου. Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο φιλικό προς εσένα και φαίνεται πως αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις την ανάγκη να πάρεις ένα τηλέφωνο κάποιο παλιό γνωστό σου ή ένα φίλο σου που έχεις να δεις για καιρό.


Ροή ειδήσεων

Advertisement