Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ερασιτεχνικό

Άμοιρο ερασιτεχνικό-O κόσμος το έχει τούμπανο και η Ένωση κρυφό καμάρι

Δημοσιεύθηκε

στις

Αν κανείς κάνει μια βόλτα στα γήπεδα της Αχαΐας όπου διεξάγονται οι αναμετρήσεις του τοπικού ποδοσφαίρου συνεχώς θα ακούει τις μουρμούρες των φιλάθλων, παραγόντων αλλά και ποδοσφαιριστών για τη διεξαγωγή των μπαράζ παραμονής.

Είναι αυτό που λέμε ότι ο κόσμος το έχει τούμπανο και εσύ κρυφό καμάρι…

Από την άλλη όμως ευθύνη για όλη αυτή την κατάσταση φέρουν και οι παράγοντες όταν στην αρχή πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος συμφώνησαν με όλη τη διαδικασία.

Ελάχιστοι είναι αυτοί που είδαν την τραγική κατάληξη και αντέδρασαν όμως ένας κούκος δεν φέρνει ποτέ την άνοιξη.

Πουθενά μα πουθενά δεν διεξάγονται μπαράζ παραμονής και τουλάχιστον στις δύο τελευταίες στροφές όλα τα παιχνίδια γίνονται μαζί. Εδώ στην Αχαΐα πρωτοτυπούμε και βάζουμε διαφορετικές ώρες και ημέρες ματς που κρίνουν την παραμονή.

Φυσικά οι άνθρωποι της Ένωσης έχουν την απάντηση: «Δεν έχουμε γήπεδα». Δυστυχώς όμως γι’ αυτούς δεν είναι υπεύθυνοι, ούτε οι παράγοντες, ούτε οι ποδοσφαιριστές, για το πώς θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα. Οι αρμόδιοι της Ένωσης έχουν την ευθύνη γι’ αυτό άλλωστε και είναι σε αυτό το πόστο. Αυτοί φτιάχνουν τα πρωταθλήματα και αυτοί θα έπρεπε να βρουν τις λύσεις.

Μιλάγανε για ευέλικτο πρωτάθλημα και μετά από δύο χρόνια αποχής οι ποδοσφαιριστές παίζουν 7 μήνες μπάλα και ενδεχομένως να παίξουν και τον Ιούνιο αν στην αυλαία έχουμε ισοβαθμίες που θα οδηγήσουν σε νέα μπαράζ.

Το ότι πληρώνουν οι παράγοντες τόσους μήνες σε καιρούς πολύ δύσκολους ούτε αυτό φυσικά τους αφορά αλλά και το ότι καίγεται ο τόπος και τα παιχνίδια ορίζονται 5 μ.μ. και τώρα 5:30 μ.μ. αντί για 6μ.μ. όπως γινόταν άλλες χρονιές ούτε αυτό τους πειράζει.

Κατά τα άλλα ενδιαφερόμαστε για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο…

Δεν είναι λίγοι οι παράγοντες που αναφέρουν πως ρίχνουν δέκα ομάδες, κάτι που θα μπορούσε να γίνει σταδιακά και όχι μαζικά με ανθρώπους της Ένωσης να απαντούν, άκουσον, άκουσον αν δεν έχεις ομάδα να υποβιβαστείς…

Αλήθεια στα μπαράζ ανόδου στην Α’ κατηγορία ποιος έβγαλε το πρόγραμμα; Γιατί κόλλησαν κάποιοι από την Ενωση και ζήτησαν βοήθεια; Και καλά έκαναν για την καλύτερη διεξαγωγή, όμως όταν ο ίδιος άνθρωπος προσφέρθηκε να συνδράμει και για τον καταρτισμό του προγράμματος των πλέι-άουτ, δεν ασχολήθηκαν καν μαζί του;

Άμοιρο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο…


Ροή ειδήσεων

Advertisement