Connect with us

Ερασιτεχνικό

Αναμένονται μάχες στην αυλαία της Α’ ΕΠΣΑ

Published

on

Με το πιστόλι στον κρόταφο είναι οι ομάδες της Α’ Κατηγορίας που στην αυλαία των μπαράζ παραμονής θα δώσουν σκληρές μάχες για να μπορέσουν να ανανεώσουν την παραμονή τους στην μεγάλη κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος.

Όχι μία, ούτε δύο αλλά εννιά ομάδες μια αγωνιστική πριν πέσει η αυλαία είναι υποψήφιες για υποβιβασμό.

Η μοναδική ομάδα που έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της είναι ο Εθνικός/Πολύτεκνος που έχει 27 βαθμούς και πιο κοντά βρίσκεται ο Πήγασος που έχει 25 βαθμούς καθώς υποδέχεται στην αυλαία τον ήδη υποβιβασμένο Δαβουρλή.

Από κει και πέρα το χάος και υπάρχει το σενάριο ισοβαθμίας σε περισσότερες από πέντε ομάδες. Πιο συγκεκριμένα μπορούν να ισοβαθμήσουν στους 25 βαθμούς οι Αρόη, Δόξα, Δίας, Αχαιός, Αετός ή Πάτρα και Λιμνοχώρι. Αυτό είναι το κακό σενάριο διότι θα πάμε εκ νέου σε μπαράζ για μια ομάδα που θα υποβιβαστεί. Το άλλο σενάριο που εύχονται όλοι είναι ο Εθνικός/Πολύτεκνος να νικήσει τη Δόξα και στο Αετός Ρίου-Πάτρα να νικήσει ένας από τους δύο. Σε περίπτωση ωστόσο που το παιχνίδι του Αετού με την Πάτρα λήξει ισόπαλο τότε οι δύο ομάδες θα δώσουν έναν ακόμα αγώνα μπαράζ σε ουδέτερη έδρα και ο ηττημένος θα ακολουθήσει την Δόξα Νιφορεΐκων στη Β’ κατηγορία.

Το άλλο σενάριο είναι να ισοβαθμήσουν στους 23 βαθμούς, Πάτρα, Αετός και Δόξα Νιφορεΐκων εφόσον έρθουν ισόπαλες την τελευταία αγωνιστική. Τότε θα έχουμε και πάλι νέα μπαράζ.

Ροή ειδήσεων

Advertisement