Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Στοίχημα: Η εμπειρία του Σόουζα

Δημοσιεύθηκε

στις

Η ποδοσφαιρική σεζόν μπαίνει σιγά-σιγά σε… καταστολή, μιας και οι κορυφαίες λίγκες έχουν ήδη ολοκληρωθεί και μένουν ελάχιστα ματς μπαράζ. Έτσι, θα μεταφέρουμε το ενδιαφέρον μας στο Παρίσι και το σπουδαίο τουρνουά τένις του Ρολάν Γκαρός. Διάβασε την σύγκριση αποδόσεων.

Ο πρώτος γύρος είναι σε εξέλιξη και ήδη έχουμε κάποιες εκπλήξεις στα μονά ανδρών και γυναικών. Σήμερα θα μας απασχολήσει το παιχνίδι του Ζοάο Σόουζα με τον Τσενγκ Τσουν Σιν.

ΖΟΑΟ ΣΟΟΥΖΑ: Μπαίνει στο αγαπημένο του κορτ ο Σόουζα. Ο Πορτογάλος άσος ψάχνει εδώ και χρόνια μια διάκριση στο Ρολάν Γκαρός, έχοντας φτάσει μόλις μέχρι το 2ο γύρο τέσσερις χρονιές μετά το 2013. Είναι σε πολύ κατάσταση, καθώς πρόσφατα έφτασε στο τελικό του τουρνουά της Γενεύης (έχασε από το Ρουντ δύσκολα με 2-1), ενώ έχει παίξει πάρα πολλά ματς στο χώμα φέτος. Παρότι ηλικιακά δεν είναι μικρός, (33 ετών), έχει όρεξη και διάθεση να ψάξει τη διάκριση στο φετινό Γαλλικό όπεν.

ΤΣΟΥΝ ΣΙΝ ΤΣΕΝΓΚ: Από τους νέους και ελπιδοφόρους αθλητές στο τουρ είναι ο Τσενγκ από τη Κινεζική Ταπέι. Ο 20χρονος άσος που συμμετείχε κυρίως σε Τσάλεντζερ φέτος, δείχνει πολλά καλά στοιχεία στο παιχνίδι του, ξεκίνησε τη προετοιμασία του από αρκετά νωρίς για τα προκριματικά του Ρολάν Γκαρός, εκεί όπου τα πήγε περίφημα με 3 νίκες, για να μπει για πρώτη φορά στη καριέρα του στο κυρίως ταμπλό. Το έργο του κόντρα στο Σόουζα δε θα είναι καθόλου απλό και μένει να δούμε τι μπορεί να κάνει σε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δε θα είναι εύκολο παιχνίδι για κανέναν από τους δυο. Ο Τσενγκ πέρασε με επιτυχία 3 γύρους και έχει μομέντουμ, όμως ο Πορτογάλος είναι πολύ έμπειρος και έχει βρεθεί σε αυτή τη θέση πολλές χρονιές. Θα πάμε με τον Σόουζα στο 1.93 του Stoiximan.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ροή ειδήσεων

Advertisement