Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Επιστολή του Αντιπεριφερειάρχη Φ. Ζαΐμη στην Υφ. Μαρία Συρεγγέλα για τη δημιουργία βρεφονηπιακού σταθμού στη ΒΙ.ΠΕ. Πατρών

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

Ο Φωκίων Ζαΐμης, στη συνέχεια της πρωτοβουλίας της ΠΔΕ-ΣΕΒ για την ίδρυση & λειτουργία χώρου φύλαξης βρεφών σε ιδιόκτητο οικόπεδο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στη ΒΙ.ΠΕ. Πατρών και αναφερόμενος στον σχετικό νόμο 4921/2022, απέστειλε επιστολή στην Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για την Δημογραφική Πολιτική και την Οικογένεια, Μ. Συρεγγέλα, τονίζοντας μεταξύ άλλων, τα εξής σημεία:

  • Θεωρούμε σημαντικό να υπάρχει αναλογική ποσόστωση για τη χρηματοδότηση των επιχειρήσεων με βάση τον γεωγραφικό προσδιορισμό και συγκεκριμένα ανά Περιφέρεια στην οποία η κάθε εταιρεία έχει την έδρα της ή κάποιο υποκατάστημά της. 
  •   Σε περίπτωση συμπράξεων επιχειρήσεων και ειδικά σε Βιομηχανικές Περιοχές θα πρέπει το ποσό επιδότησης να λαμβάνει υπόψη τον συνολικό αριθμό των επιχειρήσεων και όχι να υπολογίζεται με βάση τον αριθμό των τετραγωνικών  μέτρων του κοινού χώρου παρέμβασης.
  • Θεωρούμε, ότι θα πρέπει, οι επιχειρήσεις που αιτούνται χρηματοδότησης, με βάση τον συγκεκριμένο νόμο, εφόσον λειτουργούν νόμιμα σε βιομηχανική περιοχή, να έχουν ένα επιπλέον βαθμολογικό πλεονέκτημα – όφελος σε πιθανή του α

Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement