Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Γιαννόπουλος για αρπαγή 6χρονου στην Κηφισιά: «Σε ανάλογη περίπτωση κάναμε 10 χρόνια να βρούμε το παιδί»

Δημοσιεύθηκε

στις

«Ελπίζουμε να βρεθεί ο 6χρονος Ράινερ Τζέισον». Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει μέσω του Reader ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος. Μάλιστα, ο πρόεδρος του Χαμόγελου καλεί όσους είδαν κάτι που μπορεί να οδηγήσει στον εντοπισμό του ανθρώπου που άρπαξε το παιδί από το σπίτι του στην Κηφισιά να επικοινωνήσουν είτε με την Αστυνομία είτε με την ευρωπαϊκή γραμμή για εξαφανισμένα παιδιά (116000).

Διαβάστε ακόμη: Αρπαγή 6χρονου στην Κηφισιά: «Ψάχνει» τον πατέρα η ΕΛ.ΑΣ – Τι κρύβεται πίσω από το Amber Alert

Για τον εντοπισμό, μάλιστα, του παιδιού έχει σημάνει «κόκκινος συναγερμός». Αυτό σημαίνει ότι είναι σε εξέλιξη, όπως εξηγεί ο κ. Γιαννόπουλος, μια μεγάλη κινητοποίηση για τον 6χρονο Ράινερ, προκειμένου να εντοπιστεί άμεσα το παιδί, προτού να είναι πολύ αργά… «Υπήρχε παιδί που χρειάστηκε να περάσουν 10 χρόνια για να εντοπιστεί. Μάλιστα, το παιδί που ψάχναμε βρέθηκε 10 χρόνια αργότερα στην Αυστρία», λέει ο πρόεδρος του Χαμόγελου, τονίζοντας ότι πρέπει όλοι να συνεργαστούν ώστε να γυρίσει ο μικρός Ράινερ στην οικογένειά του, παρά τα όποια ενδοοικογενειακά προβλήματα.

Ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού επισημαίνει ότι είναι σημαντικό – αν κρύβεται πίσω από την αρπαγή ο πατέρας (εκεί στρέφονται οι έρευνες των αστυνομικών) – να επιστρέψει το παιδί στη μητέρα, καθώς «αυτό που του συμβαίνει τώρα είναι καταστροφικό για την ψυχή του. Πρόκειται για μια μαφιόζικη κι ασυνήθιστη αρπαγή». Μάλιστα, στέκεται και στην στιγμή της εξαφάνισης, λέγοντας: «Οταν ένας κουκουλοφόρος σου αρπάζει το παιδί από το σπίτι, έχεις τρόμο. Στηρίζουμε τη μητέρα στη φρίκη που περνάει».

Μάλιστα, το Amber Alert έχει κινητοποιηθεί ενώ τα σύνορα έχουν κλείσει για να μην διαφύγει στο εξωτερικό ο άνθρωπος που έχει το παιδί.

https://www.reader.gr/koinonia/414829/giannopoylos-gia-arpagi-6hronoy-stin-kifisia-se-analogi-periptosi-kaname-10-hronia?utm_source=web_notifications&utm_medium=reader


Ροή ειδήσεων

Advertisement