Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ποδόσφαιρο

Μπορούσε να το τελειώσει αλλά…

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Το Πάτραι έμεινε στην «λευκή» ισοπαλία (0-0) με τον Πανηλειακό στο γήπεδο Προσφυγικών

Το Πάτραι, είχε την ευκαιρία να «καθαρίσει» τον Πανηλειακό και να πάει στα εναπομείναντα παιχνίδια (ρεπό την προσεχή Κυριακή, τελευταία αγωνιστική εκτός με τον Παλληξουριακό), αλλά δεν… μπόρεσε και τώρα τρέχει και μάλιστα με χίλια, καθώς οι δύο ιστορικές ομάδες σήμερα στο γήπεδο των Προσφυγικών έμειναν στη λευκή ισοπαλία (0-0) για την 5η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ ανόδου για τη Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Και για να μείνουν εκτός νυμφώνος –μη άνοδος στη Γ΄ Εθνική- οι πράσινοι θα πρέπει να συμβούν πράματα και θάματα, κυρίως στο φινάλε των μπαράζ που μόνο στη σφαίρα της φαντασίας μπορούν να… γίνουν!

ΤΑ ΕΙΧΕ ΟΛΑ ΓΚΟΛ ΔΕΝ ΕΙΧΕ…

Το Πάτραι με το… καλημέρα, έδειξε ποιος είναι το «αφεντικό» στο γήπεδο των Προσφυγικών απέναντι στον Πανηλειακό, καθώς με την συμπλήρωση 15 λεπτών αγώνα, άρχισε ο καταιγισμός των ευκαιριών. Η αρχή έγινε με τον Αυγερινό Δημητρακόπουλο να σουτάρει από καλή θέση, αλλά ο τερματοφύλακας της φιλοξενούμενης ομάδας του είπε «όχι», στη συνέχεια οι πράσινοι ανέβασαν τον ρυθμό, με τον Σαμπανέι στο 32΄να στέλνει την μπάλα άουτ, για να έρθει πέντε λεπτά αργότερα (37΄) η μεγάλη ευκαιρία. Ο Γραμματικόπουλος εκτέλεσε φάουλ ο γκολκίπερ του Πανηλειακού απόκρουσε, αλλά όχι σταθερά με τον Δημητρακόπουλο να καιροφυλαχτεί, αλλά να μην σκοράρει. Η συνέχεια ανήκε ολοκληρωτικά στο Πάτραι, καθώς οι παίκτες του, έψαξαν εναγωνίως το γκολ κι απώλεσαν κι άλλες ευκαιρίες (43΄Γεωργόπουλος), ωστόσο το «αχ» ακούστηκε στην εκπνοή του πρώτου μέρους, όταν η κεφαλιά του Γεωργόπουλου, βρήκε το δοκάρι του Καπετανάκη. Αντίθετα ο Πανηλειακός, που ως εκείνη την ώρα πελαγοδρομούσε, είχε όλη κι όλη μια καλή φάση με τον Μπάλλα (44΄), το οποίο σουτ δεν ανησύχησε τον τερματοφύλακα Αναστασοβίτη.

«ΦΟΒΟΤΑΝ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟ ΘΕΡΙΟ»

Στην επανάληψη τόσο το Πάτραι, όσο και ο Πανηλειακός, προσπάθησαν να κάνουν το παιχνίδι τους, ωστόσο «φοβόταν ο Γιάννης το θεριό» και το αντίστροφο, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν καλή ευκαιρία από στημένη φάση (55΄), όταν ο Αναστασοβίτης απόκρουσε το φάουλ του Μπάλλα, κρατώντας το «μηδέν». Στη συνέχεια όσο η ώρα περνούσε, τόσο το άγχος «βάρυνε» τα πόδια των 22 ποδοσφαιριστών με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να σκοράρουν ούτε με τον Τσάγκαρη (88΄), ενώ το ίδιο έγινε και από πλευράς γηπεδούχων με τον Ζέλο (88΄), οπότε η λήξη του αγώνα, βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα.

ΠΑΤΡΑΙ (ΣΤ. ΣΑΡΡΗΣ): Αναστασοβίτης, Γερογιάννης, Μιχαλόπουλος, Γιαννόπουλος, Φούφουλας, Γεωργόπουλος,  Ζέλος,  Γραμματικόπουλος (87΄ Αλεξανδρής), Σαμπανέι (60΄ Μπακάλης),  Αγριμάκης (78΄ Παπαγεωργίου),  Δημητρακόπουλος.

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (Α. ΤΡΥΦΩΝΟΠΟΥΛΟΣ):  Καπετανάκης, Γανανόπουλος, Κανάνι (73΄ Τσαγκάρης), Δ. Τσίγκρηλας, Δημάκης, Μπάλλας, Έλιοτ, Π. Τσίγκρηλας, Γκρίλλας (31΄λ.τρ. Μπατζακόπουλος, 90′ Μάζης), Κακόγιαννος.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Πανθυρεατικός-Πανθουριακός 1-3 (76′ / 26′ Γιαννακόπουλος, 41′ Σαραντόπουλος, 91′ Οδεμισιώτης)

Πάτραι- Πανηλειακός 0-0

Παλληξουριακός- Τσιλιβή 3-0 α.α.

ΕΠΟΜΕΝΗ

6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Πανθυρεατικός- Παλληξουριακός

Πανθουριακός-Πανηλειακός

Πανγυθεατικός- Τσιλιβί

Ρεπό: Πάτραι

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΟΜΑΔΑ                     A         Ν         Ι           Η         Γ+        Γ-         Β

ΑΠΣ Πάτραι             5          3          2          0          9          2          11

Πανηλειακός          5          3          2          0          6          1          11

Πανθουριακός       4          2          2          0          8          3          8

————————————————————————–

Πανγυθεατικός      4          0          3          1          1          2          3

Παλληξουριακός   4          1          2          1          4          2          5

Πανθυρεατικός      4          0          1          2          2          8          1

ΑΟ Τσιλιβή               4          0          0          3          0          12       0


Ροή ειδήσεων

Advertisement