Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Φίδι τρύπωσε στα Επείγοντα του Κ.Υ Κάτω Αχαΐας

Δημοσιεύθηκε

στις

Αναστάτωση προκλήθηκε χθες το απόγευμα στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας όταν φίδι «εισέβαλε» στο χώρο των Επειγόντων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το φίδι μπήκε στον χώρο παρά το γεγονός ότι η πόρτα ήταν κλειδωμένη, πέρασε και κρύφθηκε κάτω από τον πυροσβεστήρα.

Οι νοσηλεύτριες αντελήφθησαν την παρουσία του φιδιού και άρχισαν να φωνάζουν. Επενέβησαν δύο άνδρες, ένας γιατρός και ένας διοικητικός υπάλληλος, οι οποίοι έδρασαν ψύχραιμα και έβγαλαν το φίδι από το Κέντρο Υγείας, ενώ ήταν ευτύχημα που εκείνη την ώρα δεν υπήρχαν ασθενείς στα Επείγοντα.

Όπως ανέφεραν στη «Γ» εργαζόμενοι του Κέντρου Υγείας της Κάτω Αχαΐας, το φίδι «επισκέφθηκε» το νοσηλευτικό ίδρυμα από το γειτονικό οικόπεδο, το οποίο είναι ακαθάριστο και «ξεπηδούν» ακόμα και τρωκτικά.

Αξίζει να αναφερθεί πως δίπλα από το οικόπεδο βρίσκεται το κοντέινερ στο οποίο εξετάζονται τα ύποπτα περιστατικά Covid και αυτό έχει προκαλέσει αναστάτωση. Οι εργαζόμενοι επισημαίνουν πως ο περιφραγμένος χώρος του Κέντρου Υγείας είναι καθαρός, έχουν κοπεί τα ξερά χόρτα, γίνεται καθαρισμός και συντήρηση στον αύλειο χώρο και από τα συνεργεία του Δήμου, προκειμένου να υπάρχει εκτός από αισθητική αναβάθμιση και ασφάλεια για εργαζόμενους και πολίτες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Κάτω Αχαΐας θα ζητήσει από τον Δήμο να παρέμβει ώστε οι κάτοικοι των οικοπέδων να τα καθαρίσουν, αλλιώς να παρέμβουν τα συνεργεία του και να αποσταλεί το «ραβασάκι» στους ιδιοκτήτες.
Το πρόβλημα με τα ακαθάριστα οικόπεδα είναι έντονο σε όλο το νομό και εκτός από τον κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς, ενυπάρχει ο φόβος για φίδια και ποντίκια.
ΚΑΙ ΣΤΟΝ «ΤΟΦΑΛΟ»
Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο αθλητικό κέντρο «Τόφαλος» καθώς βρέθηκε ένα φίδι να κάνει βόλτες στον χώρο και κλήθηκε η Πυροσβεστική για να το απομακρύνει.

Ροή ειδήσεων

Advertisement