Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Φλόγα»: Εκθεση φωτογραφίας για την ενίσχυση του Συλλόγου

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε γκαλερί με στόχο να ενισχύσει τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο, μέσω του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα» έχει μετατραπεί η Κλινική Πλαστικής Ιατρικής και Αισθητικής Ιατρικής Art of Beauty Clinic που λειτουργεί ο δρ. Δημήτριος Αντωνόπουλος επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου 92.

Τα μοναδικά έργα που εκτίθενται είναι του διακεκριμένου φωτογράφου Νίκου Τσακανίκα ο οποίος είναι γραμμένος στον κατάλογο των φίλων της «Φλόγας». Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την έκθεση τις ώρες λειτουργίας της Κλινικής να απολαύσουν τις φωτογραφίες του Νίκου Τσακανίκα και να συνεισφέρουν στον κουμπαρά της «Φλόγας».

Το Τμήμα Πάτρας του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα», ευχαριστεί δημοσίως τον γιατρό και ιδιοκτήτη της κλινικής κ. Δημήτριο Αντωνόπουλο για την ευαίσθητη ενέργειά του μέσω της οποίας στέκεται στο πλευρό των παιδιών που πάσχουν από καρκίνο. Επίσης ευχαριστεί τις συνεργάτιδές του, Αλεξάνδρα Αντωνοπούλου και Έφη Γιαννακίδου – Φραγκιά η οποία είναι ενεργό μέλος και εθελόντρια της «Φλόγας».

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement