Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Παρέμβαση της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. για την αποφυγή συρρίκνωσης του δικτύου της τράπεζας Πειραιώς στην Αχαΐα

Δημοσιεύθηκε

στις

Η αναγκαιότητα ανάκλησης της απόφασης του Δ.Σ. της τράπεζας Πειραιώς για την συρρίκνωση του δικτύου καταστημάτων της στην Αχαΐα (Πάτρα – Καλάβρυτα – Κάτω Αχαΐα) ήταν το αντικείμενο πολλαπλών παρεμβάσεων από το πρωί της περασμένης Δευτέρας της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Αντώνης Κουνάβης σε επικοινωνία του με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα ζήτησε την άμεση παρέμβασή του προς το Δ.Σ. της τράπεζας ώστε το ταχύτερο δυνατόν να αναβληθεί η απόφαση και τα καταστήματα να συνεχίσουν να λειτουργούν ως έχουν.

 

Δίπλα στον Πολίτη με πράξεις 

για την ανάπτυξη και την ευημερία

 

Με την ευκαιρία του οδοιπορικού σε ολόκληρη την Αχαΐα που ξεκινά από την προσεχή Δευτέρα από την Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας εκδόθηκε η πιο κάτω ανακοίνωση :

«Το 14ο Συνέδριο της Ν.Δ. δεν ήταν μια τυπική διαδικασία για εσωκομματική κατανάλωση ή για διατύπωση κομματικών λειτουργικών ζητημάτων.

Ήταν η δυναμική , μαζική , δημιουργική , δημοκρατική διαδικασία ενός σύγχρονου ευρωπαϊκού κόμματος που κοιτάζει την κοινωνία στα μάτια , στέκεται δίπλα στους πολίτες και την καθημερινότητά τους με ευθύνη και σύνεση μιλώντας πάντα τη γλώσσα της αλήθειας και κυρίως όχι μόνο κοιτάζει τον κόσμο που αλλάζει διαρκώς αλλά αποτελεί ζωντανό κομμάτι του όπως οφείλει να είναι κάθε σύγχρονο κόμμα που δε παραμένει αγκιστρωμένο σε ιδεοληψίες και εικονικές πραγματικότητες.

Η συνεχιζόμενη εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία με την καταστροφή , τους χιλιάδες νεκρούς και τα εκατομμύρια των προσφύγων δημιουργεί πρωτόγνωρη κατάσταση και συνθήκες διεθνούς οικονομικής κρίσης και αβεβαιότητας που όμοιά της δεν έχει ξαναδεί η μεταπολεμική Ευρώπη. Η κυβέρνησή μας έχει πλήρη αντίληψη της οικονομικής πραγματικότητας της αγοράς και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα ελληνικά νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις.

Γι’ αυτό στάθηκε και εξακολουθεί να στέκεται δίπλα τους με πράξεις , με συγκεκριμένα , μετρήσιμα και απολύτους κοστολογημένα μέτρα στήριξης. Η Ελλάδα ανανεώνει διαρκώς την ψήφο εμπιστοσύνης που λαμβάνει από διεθνής οίκους αξιολόγησης. Η ταχύτητα , η φιλικότητα και η εμπιστοσύνη προς τον επενδυτή η εξασφάλιση σαφέστατου νομικού πλαισίου καθώς και η απόλυτη διαφάνεια σε όλα τα στάδια εξέλιξης αποτελούν για την κυβέρνηση βασικές προτεραιότητες. 

Πάλι αρχή μας αποτελεί το γεγονός ότι οι επενδύσεις είναι αυτές που θα οδηγήσουν στην αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου της Χώρας. Μόνο έτσι θα επιτευχθεί ένας από τους σημαντικότερους στόχους που έχει θέσει η κυβέρνηση. Η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και η συνακόλουθη μείωση της ανεργίας στην πατρίδα μας.

Με αίσθημα ευθύνης ανταποκρινόμενοι στην επιλογή των Μελών της Οργάνωσης συνεχίζουμε με συνέπεια την πορεία μας. Ξεκινήσαμε την επανεκκίνηση της Οργάνωσης στο Νομό και από την προσεχή Δευτέρα διοργανώνουμε εκδηλώσεις διαλόγου. Θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε τον απολογισμό όσων πετύχαμε. Αλλά και να χαράξουμε μαζί με τα μέλη μας μια σαφή πορεία για το μέλλον. Να ακούσουμε τους πολίτες, τις παραγωγικές τάξεις, την κοινωνία. Να διαμορφώσουμε τις θέσεις μας απέναντι σε σύγχρονα προβλήματα και προκλήσεις. Να αναζητήσουμε ρεαλιστικές λύσεις και να θέσουμε ξεκάθαρες προτεραιότητες ώστε με τη βοήθεια όλων των Μελών της Δ.Ε.Ε.Π. , των Τομεαρχών , των Εθελοντών , των Μελών μας στις γραμματείες και των Στελεχών – παλιών και νέων Μελών της φιλελεύθερης Παράταξης η Νέα Δημοκρατία να αποκτήσει τη δική της φωνή και δύναμη σε ολόκληρη την Αχαΐα.

Αυτούς του έξι μήνες πορευτήκαμε με υπευθυνότητα, με μέτρο, με νηφαλιότητα και πνεύμα συνεννόησης.

Τιμάμε καθημερινά την παρακαταθήκη αυτής της Παράταξης και τα χιλιάδες Μέλη της στο Νομό. Και τη

συνεχίζουμε από την προσεχή Δευτέρα όλοι εδώ στην Αχαΐα με αφοσίωση, ακολουθώντας τον πρόεδρό μας, Κυριάκο Μητσοτάκη. Που οδηγεί τη Νέα Δημοκρατία και την Ελλάδα, σταθερά μπροστά». 


Ροή ειδήσεων

Advertisement