Connect with us

Παναχαϊκή

Δεν πάει για τουρισμό στον Εύοσμο

Published

on

 

Πολλές φορές πριν αρχίσουν τα μπαράζ ανόδου για την Super League 2 αναφέραμε ότι η Παναχαϊκή χρειάζεται τρεις νίκες μέσα στην έδρα της για να εξασφαλίσει την άνοδό της.

Ωστόσο οι «κοκκινόμαυροι» δείχνουν ότι δεν επηρεάστηκαν τόσο πολύ από την καθυστέρηση που υπήρχε και μετράνε σε τρεις αγωνιστικές δύο νίκες έχοντας κάνει και το ρεπό τους.

Αυτό σημαίνει ότι στον Εύοσμο κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα θα ψάξει το 3×3 ή στην χειρότερη να μην χάσει έτσι ώστε να τερματίσει και στην πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας που αρμόζει και στην ιστορία του συλλόγου.

Από την άλλη πλευρά ο Αγροτικός Αστέρας μετράει δύο νίκες με Προοδευτική και ΠΑΟ Ρουφ και μια ισοπαλία με την Ηλιούπολη έχοντας 7 βαθμούς και δεν έχει κάνει και το ρεπό της.

Η ομάδα της Βόρειας Ελλάδος έχει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα και μάλιστα στα μετόπισθεν αφού θα απουσιάζει ο Σαρβανίδης που έχει δεχτεί κόκκινη, ενώ κίτρινες κάρτες συμπλήρωσαν τόσο ο Ξανθιώτης επιθετικός και πρώτος σκόρερ της ομάδας, Αλέξανδρος Μελισσόπουλος (10 γκολ, 2 στα μπαράζ και 8 στην κανονική περίοδο), όσο και ο έμπειρος στόπερ, Γιάννης Βοσκόπουλος.

Το συγκρότημα του Κώστα Γαλιτσίδη ποντάρει στην έδρα και θα προσπαθήσει να διαφοροποιήσει την αρχική του 11άδα.

Η Παναχαϊκή έχοντας την ψυχολογία με το μέρος αύριο θα αγωνιστεί κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα με στόχο φυσικά το «διπλό». Αν αυτό έρθει μην ξεχνάμε ότι την 5η και 6η αγωνιστική υποδέχεται στην Αγυιά Ηρακλή και ΠΑΟ Ρουφ και με νίκες μπορεί να φτάσει τους 15 βαθμούς.

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement