Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ερασιτεχνικό

ΠΑΝΑΧΑΪΚΟΣ: «Καταδικάζουμε το γεγονός όπως και κάθε μορφή βίας»

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Την απάντησή του θέλησε να δώσει η διοίκηση του Παναχαϊκού μετά τα όσα εξελίχτηκαν στην αναμέτρηση των μπαράζ ανόδου με αντίπαλο τον Αστέρα Λεοντίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούμε συνειδητά σιωπηλοί όλον αυτό τον πόλεμο και την φτωχοποίηση που έχει ξεσπάσει εναντίον του Παναχαϊκού μας!

Από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε σαν νέα διοίκηση έχουμε αποδείξει πως προτεραιότητά μας είναι να κρατάμε χαμηλούς τόνους πραγματοποιώντας έργα και όχι λέγοντας λόγια.

Την δεδομένη στιγμή όμως βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και διόγκωση ένας πόλεμος λάσπης (κάτι που μας χαρακτηρίζει σαν λαό) δίνοντας την εντύπωση πως η σιωπή μας είναι αδυναμία.

Θέλουμε λοιπόν να βάλουμε τα πράγματα στη σωστή σειρά και στη σωστή βάση όσον αφορά τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν την περασμένη Τετάρτη στο Α. Κάνιστρας.

Μετά από ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα αθλητή μας, ποδοσφαιριστής της αντίπαλης ομάδας που βρισκόταν στην κερκίδα είχε έντονη λεκτική αντιπαράθεση με τον αθλητή μας που πραγματοποίησε το μαρκάρισμα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο αδερφός του αθλητή μας ο οποίος ετυχε να βρίσκεται σε κοντινή θέση στην εξέδρα να ακούσει τον προσβλητικό διάλογο και να αντιδράσει με αποτέλεσμα να ξεφύγει η κατάσταση και δύο ποδοσφαιριστές του Αστέρα Λεοντίου να βγούνε έξω από το γήπεδο ώστε να υπερασπίσουν τον τιμωρημένο αθλητή τους που καθόταν στην κερκίδα. Ακολούθησε γενική σύρραξη που έληξε άμεσα με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

Λυπούμαστε ιδιαίτερα για ότι έγινε και καταδικάζουμε απερίφραστα το γεγονός όπως και κάθε μορφή βίας απ’ όπου αυτή κι αν προέρχεται και όπου και εάν εκφράζεται.

Από την άλλη όμως ας κάνουμε σαφές πως είναι αστείο να μιλάμε για κακή «φιλοξενία» στο Γ τοπικό, για μπράβους, για οργανωμένους που δρουν σε υπόγεια στο νέο Σούλι και για Νεφελίμ που με τον μαγικό στρατό του Παναχαικού είχαν βάλει στο μάτι τους το Λεοντιο.

Κλείνοντας θέλουμε να τονίσουμε πως ο παίκτης του Αστέρα Λεοντίου που ήταν το θύμα της  επίθεσης έχει ήδη δεχθεί την συγνώμη των εμπλεκομένων.

Σεβόμαστε σαν διοίκηση και τιμούμε τους ανθρώπους του Αστέρα Λεοντίου που πέραν του αθλητικού μέρους είχαμε, έχουμε και θα έχουμε διαπροσωπικές σχέσεις και αμοιβαία εκτίμηση  πέραν του αθλητισμού.

Για τον Α.Ο ΠΑΝΑΧΑΙΚΟΣ 1986

Ο Πρόεδρος  Ιωάννης Ρήγας

Ο Γεν. Γραμματέας Σωτήριος Κορφιάτης


Ροή ειδήσεων

Advertisement