Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Ομάδα από ατσάλι

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Η Παναχαϊκή βρέθηκε πίσω στο σκορ στον Εύοσμο και πέρασε «αέρας» επικρατώντας 3-2 του Αγροτικού Αστέρα βρισκόμενη μόνη με 9 βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα.

Να είχα χίλια μάτια… Η Παναχαϊκή πιστοποίησε για δεύτερη φορά πως η Θεσσαλονίκη της… πάει, καθώς μετά τη Νέα Ευκαρπία και τον Μακεδονικό (0-1), «άλωσε» και τον Εύοσμο, νικώντας τον Αγροτικό Αστέρα 3-2 για την 4η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου της Σούπερ Λίγκα 2 και βρίσκεται μόνη πρώτη στον ειδικό βαθμολογικό πίνακα.

Πλέον η Παναχαϊκή μετά το 3×3 (δύο νίκες εκτός, μια εντός έδρας), ετοιμάζει τις βαλίτσες της για την επιστροφή της στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς απομένουν ακόμη δύο αγωνιστικές.

Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΠΕΙΣΜΩΣΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ

Η Παναχαϊκή αν και μπήκε δυνατά απέναντι στον γηπεδούχο Αγροτικό Αστέρα, προσέχοντας τα νώτα της και συνάμα έπαιζε την κόντρα επίθεση, βρέθηκε πίσω στο σκορ από δική της αδράνεια. Ήταν το 4ο λεπτό, οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ, που εκτελέστηκε από τον Χαλκιαδάκη και ο Παπακωνσταντίνου με κεφαλιά σημείωσε το 1-0. Το γκολ αυτό πείσμωσε τους ποδοσφαιριστές της κοκκινόμαυρης ομάδας, που έψαξαν αμέσως την ισοφάριση, ωστόσο απώλεσαν ευκαιρίες (7΄Αλεξόπουλος, 20΄Κέρι), όμως η τύχη της το… χρωστούσε. Επτά λεπτά αργότερα (27ο) ο Λόρι Κέρι, πήρε φόρα και έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» του τερματοφύλακα του Αγροτικού Αστέρα για να γίνει έτσι το 1-1 και η ισοφάριση. Αυτό ήταν, είχε πάρει τον αέρα του Αγροτικού Αστέρα και προχωρούσε, κρατώντας τα ηνία της αναμέτρησης.

ΣΚΟΠΟΣ Η «ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ» ΤΟΥ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ…

Στην επανάληψη η Παναχαϊκή, μπήκε στο γήπεδο με σκοπό να «καθαρίσει» το πιάτο της απέναντι στον μαχόμενο Αγροτικό Αστέρα και στην πρώτη ευκαιρία, που της βγήκε δεν… χαρίστηκε. Πριν συμπληρωθεί μια ώρα αγώνα (57ο) ο Λόρι Κέρι σούταρε, αλλά ο γκολκίπερ Στρατηλάτης του είπε «όχι», το ίδιο έγινε και στο 68ο λεπτό με τον Τεγούση, αλλά «μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη» και στο 79ο λεπτό, τα πράγματα γύρισαν τούμπα. Ύστερα από γύρισμα του Λιποράτσε, η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυντικού του Αγροτικού Αστέρα, ο ρέφερι, έδειξε την «άσπρη βούλα» και ο Λόρι Κέρι, έδωσε προβάδισμα σε 2-1. Και πριν καλά, καλά καταλάβουν τι γίνεται οι γηπεδούχοι ήρθε ο Μπουρλάκης στο 79ο να τους βάλει «ταφόπλακα» στο όνειρο, καθώς σημείωσε το 3-1. Το μόνο που κατάφεραν οι του Αγροτικού Αστέρα, ήταν να μειώσουν στις καθυστερήσεις (90+4) με κεφαλιά του Πορτοκαλά σε 3-2, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΛΤΣΙΔΗΣ): Στρατηλάτης, Καλλίδης, Νικολαΐδης, Ζουλούμης, Ψάλτης, Παπακωνσταντίνου (77΄Κατσιάκης), Ευθυμιάδης (62΄ Πορτοκαλάς), Ζαφειρίδης, Καθάριος, Χαλκιαδάκης, Κεχαγιάς (85΄ Μπουλγκουρίδης).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ): Κολοβούρης, Σμίλτος, Τσακμάκης, Λιποράτσε, Κωνσταντακόπουλος, Μπουρλάκης (89΄Γούλας), Στεργίδης, Καρακλάιτς (81΄Χαντί), Κέρι, Αλεξόπουλος, Τεγούσης (90΄ Καρπαθάκης).

Στα υπόλοιπα παιχνίδια σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Μακεδονικός-Ηλιούπολη: 2-1 (17′ Βασιλείου, 30′ Λάλκοβιτς-4′ Σταύρου)

Προοδευτική-Ηρακλής Λάρισας: 4-0 (22′ Κρητικός, 41′-54′ Μακρυγιάννης, 79′ Ποτουρίδης)

Ρεπό έκανε ο ΠΑΟ Ρουφ.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Παναχαϊκή         3              5-2          9

Αγροτικός           4              6-4          7

ΠΑΟ Ρουφ          3              4-3          6

Μακεδονικός    4              2-2          5

—————————————————-

Προοδευτική     3              4-1          4

Ηλιούπολη          4              2-5          1

Ηρακλής              3              1-7          1


Ροή ειδήσεων

Advertisement