Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

ΠΑΤΡΑΙ: Χωρίς μπελάδες η συνέχεια

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Όχι ότι το Πάτραι έχει να φοβηθεί κάτι για τη συμμετοχή του Θόδωρου Σαμπανέι αλλά όπως αναφέραμε και στο χθεσινό ρεπορτάζ το να κάνεις τέτοιου είδους ενστάσεις είναι για γέλια…

Όπως είχε αναφέρει το στέλεχος του Παλληξουριακού Παναγιώτης Κονταρίνης τα παιχνίδια παίζονται στον αγωνιστικό χώρο. Έτσι και ο Πανηλειακός διά στόματος Κώστα Ντάβαρη δεν θα προχωρήσει σε μια τέτοια ενέργεια.

Πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος του Πανηλειακού τόνισε: «Ο Πανηλειακός ποτέ του δεν σκέφτηκε και ποτέ του δεν επιθυμούσε να κάνει ένσταση ή ενστάσεις κατά οποιασδήποτε ομάδας. Πάγια θέση μας είναι τα παιχνίδια να παίζονται στους αγωνιστικούς χώρους, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι πάντα είμαστε υποχρεωμένοι να παρακολουθούμε αυτά που συμβαίνουν γύρω μας και να προασπίζουμε τα συμφέροντα του Πανηλειακού. Από το πρωί έχουμε δεχθεί διάφορα τηλεφωνήματα από πολλές πλευρές, οι οποίες μας συνέστησαν να προχωρήσουμε σε ένσταση. Είναι γεγονός ότι μας απασχόλησε το θέμα, μιλήσαμε με έγκριτους νομικούς και πήραμε διάφορες απόψεις.

Δεν θα ήθελα να σχολιάσω το ίδιο το θέμα και την νομική του οπτική γωνία. Εκείνο το οποίο θα ήθελα να ανακοινώσω, είναι ότι τελικά αποφασίσαμε να παραμείνουμε πιστοί στην τακτική μας, να μην προχωρήσουμε σε ένσταση. Σέβομαι όλες τις ομάδες. Η κάθε μία έχει τη δική της ιστορία. Και είμαι βέβαιος ότι κάθε Κυριακή όλοι παίζουν μόνο για τη νίκη και την ακεραιότητα των διοργανώσεων».

Έτσι λοιπόν η ταλαιπωρία που αναμενόταν να υποστεί η διοίκηση του Πάτραι με τη γραφειοκρατία τελειώνει και όλοι θα έχουν το μυαλό τους στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον Παλληξουριακό.

Βέβαια προηγείται η προτελευταία αγωνιστική που το Πάτραι έχει ρεπό και όλων τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στην αναμέτρηση του Πανθυρεατικού με τον Παλληξουριακό.

Αναλυτικά το αυριανό πρόγραμμα με τους διαιτητές έχει ως εξής:

(1 μ.μ.): Πανθυρεατικός-Παλληξουριακός: Μαρανος, Τζανής, Ρούσσος (Αθηνών)

(5 μ.μ.): Πανθουριακός-Πανηλειακός: Παπαγεωργόπουλος, Λυκομήτρος, Γκουριώτης (Αργολίδας)

Πανγυθεατικός- Τσιλιβή 3-0 α.α.

Ρεπό: ΑΠΣ Πάτραι.

Περισσότερα

Ροή ειδήσεων

Advertisement