Ελλάδα
Λήξη συναγερμού για την 38χρονη γυναίκα που είχε εξαφανιστεί στην Κηφισιά
Δημοσιεύθηκε
1 έτος πρνστις

Λήξη συναγερμού για την 38χρονη γυναίκα που είχε εξαφανιστεί στην Κηφισιά. Σύμφωνα με πληροφορίες του προέδρου του «Χαμόγελου του Παιδιού», η 38χρονη εμφανίστηκε μόνη της σε Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του Παγκρατίου και είναι καλά στην υγεία της.
Η 38χρονη γυναίκα σύμφωνα με την ενημέρωση, την Τρίτη, στις 11:30, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Κηφισιάς και βρισκόταν η ζωή της σε κίνδυνο.
Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Μαργώνη Αθανασίας την Πέμπτη και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της κατόπιν αιτήματος των δικών της ανθρώπων. Ευτυχώς η 38χρονη εμφανίστηκε αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα Παγκρατίου σήμερα το πρωί.
Οι Αστυνομικοί του Τμήματος αφού προέβησαν στις απαραίτητες ενέργειες ειδοποίησαν τους οικείους της οι οποίοι και την οδήγησαν στο σπίτι της.
Σχετικά θέματα
-
Κίνηση στους δρόμους: Καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων επί της Κηφισίας, στο ύψος του ΚΑΤ – Ένας ελαφρά τραυματίας
-
Πάτρα: Λήξη συναγερμού για την εξαφάνιση της 19χρονης Ευθυμία- Ραφαέλα Καμπέρη
-
ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Ο κόσμος «νίκησε» στην Ριζούπολη
-
ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: «Φέρτε το διπλό για να τρελαθώ»
-
ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Ο Μανούχος στην Ριζούπολη
-
ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Παίζουν με τα… νεύρα της!