Connect with us

Ποδόσφαιρο

Καταθέτει ένσταση ο Πανηλειακός

Published

on

 

Ένσταση θα καταθέσει αύριο, Τρίτη (31/5) η διοίκηση του Πανηλειακού κατά του κύρους του αγώνα. Η ομάδα του Πύργου για την 5η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου ηττήθηκε στην Καλαμάτα με 2-1 από τον Πανθουριακό και παρέμεινε στους 11 βαθμούς ικανούς για να μείνει εκτός καθώς στην αυλαία θα πραγματοποιήσει το ρεπό της.

Ωστόσο η διοίκηση της ομάδας αναμένεται αύριο να υποβάλει ένσταση κατά του κύρους του αγώνα για το γεγονός ότι το παιχνίδι ξεκίνησε με 65 λεπτά καθυστέρηση, καθώς δεν είχε προσκομιστεί από πλευράς γηπεδούχων η άδεια τέλεσης του αγώνα (άρθρο 21 παράγραφος 3 εδάφιο Γ΄ του ΚΑΠ).

Ο Πανηλειακός πίεζε τον διαιτητή να κλείσει το φύλλο αγώνος κάτι που δεν έγινε με τους ανθρώπους του Πανθουριακού να τρέχουν να βγάλουν και να προσκομίσουν στον ρέφερι Παπαγεωργόπουλο το εν λόγω έγγραφο.

Βέβαια η διοίκηση του Πύργου αμφισβητεί και την εγκυρότητα του εγγράφου και υποστηρίζει ότι ο διαιτητής έχει εξαπατηθεί και λανθασμένα ξεκίνησε το παιχνίδι.

Πάντως το σίγουρο είναι ότι ο διαιτητής για να αναμένει τόση ώρα είχε επικοινωνία με τους αρμόδιους που τον καθοδηγούσαν.

ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΑΝΑΒΟΛΗ

Αν λοιπόν αύριο γίνει η ένσταση από πλευράς Πανηλειακού οι υπόλοιπες ομάδες θα ζητήσουν να ματαιωθεί η τελευταία αγωνιστική μέχρι να εκδικαστεί η απόφαση. Τι σημαίνει αυτό; Ότι τα μπαράζ μπορεί να ολοκληρωθούν ακόμα και τον Ιούλιο.

Πάντως αν κερδίσει την ένσταση ο Πανηλειακός που είναι απίθανο αφού τελέστηκε ο αγώνας και κλείστηκε το Φ.Α. ο Πανθουριακός πέρα από το ότι θα χάσει το ματς παίρνει και -3 βαθμούς που σημαίνει ότι μένει εκτός διεκδίκησης.

Από την άλλη αν δηλαδή χάσει την ένσταση ο Πανηλειακός θα στηρίζεται στις πλάτες του Πάτραι διότι αν στην αυλαία κερδίσει τον Παλληξουριακό τότε δεν έχει να φοβάται τίποτα και θα πάρει το ένα από τα τρία εισιτήρια.

ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ «ΠΡΑΣΙΝΟΙ»

Τα σενάρια ότι το ΑΠΣ Πάτραι θα χάσει στην Κεφαλονιά στο τελευταίο παιχνίδι των μπαράζ ανόδου από τον Παλληξουριακό είναι μόνο σενάρια.

Το συγκρότημα του Σταμάτη Σαρρή δεν θα χαριστεί και θα διεκδικήσει τη νίκη απέναντι στην ομάδα της Κεφαλονιάς για την ιστορία του συλλόγου που είναι μεγάλη.

Το σημαντικό για τους «πράσινους» είναι ότι θα αγωνιστούν χωρίς άγχος διότι για να μείνουν εκτός θα πρέπει να δεχτούν τέσσερα τέρματα, πολλά για την ποιότητα που έχει το συγκρότημα του Σταμάτη Σαρρή και αυτό δεν γίνεται ούτε στα όνειρα.

Οπότε το άγχος μεταφέρεται στους γηπεδούχους με τους «πράσινους» να μπορούν να παίξουν πιο ελεύθερα και αυτό είναι στα θετικά για ένα εύκολο τρίποντο…

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement