Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Συνωστισμός» υποψηφίων στην τοπική ΝΔ με τις διεργασίες-«Δύο ψηφοδέλτια»… για ένα ψηφοδέλτιο!

Δημοσιεύθηκε

στις

Ανεπίσημα όμως, τα σενάρια – και οι σκέψεις – για εκλογές κάποιους μήνες νωρίτερα και συγκεκριμένα, το προσεχές φθινόπωρο, όχι μόνο δεν κοπάζουν αλλά αντίθετα, ενισχύονται.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, γεγονός είναι ότι μπαίνουμε πλέον σε μία περίοδο που χαρακτηρίζεται ως προεκλογική και για τον λόγο αυτό, οι συζητήσεις και οι διεργασίες για τα ψηφοδέλτια της ΝΔ έχουν ξεκινήσει. Και η Αχαΐα παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού ήδη φαίνεται να υπάρχει πληθώρα υποψηφίων για μία θέση στο ψηφοδέλτιο, που μάλιστα θα γίνονται περισσότεροι όσο περνάει ο καιρός.

Το «κάδρο» των τοπικών στελεχών της ΝΔ που θα μπορούσαν να ενταχθούν στο ψηφοδέλτιο, περιλαμβάνει έως τώρα… δύο ψηφοδέλτια! Δηλαδή έναν αριθμό ατόμων που φτάνουν τα 20 ή και παραπάνω, γεγονός εντυπωσιακό και ίσως πρωτόγνωρο για ένα κόμμα που ιστορικά δεν έχει το πολιτικό πλεονέκτημα στην Αχαΐα, αλλά και που έχει διανύσει ήδη μία πορεία διακυβέρνησης (με την φθορά που αυτό συνεπάγεται), ενώ βρίσκεται και ενώπιον μίας νέας μεγάλης κρίσης – αυτή της ακρίβειας και του πληθωρισμού – που ενδεχομένως θα αποτελέσει και το «κομβικό ζήτημα» των επόμενων εκλογών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ

Ροή ειδήσεων

Advertisement