Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Τοπική αγορά

Νέα στήριξη στην «Εμπορική Ανανέωση από τον έμπορο ανταλλακτικών, Γιάννη Καυκά

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι επαφές των ιδρυτικών στελεχών της «Εμπορικής Ανανέωσης», Γιάννη Ρούπα, Τάκη Γουρδούπη και Μιχάλη Παντελή με επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σ’ όλους τους τομείς του εμπορίου.

Το ενδιαφέρον, αλλά και η στήριξη νέων, κυρίως, ανθρώπων καταδεικνύει τη δυναμική του συνδυασμού, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στον Εμπορικό Σύλλογο της Πάτρας.

Μεταξύ άλλων, τη στήριξή του στην «Εμπορική Ανανέωση» ανακοινώνει και δημόσια ο έμπορος ανταλλακτικών αυτοκινήτων, Γιάννης Καυκάς, ο οποίος σε δήλωσή του αναφέρει «κάτι νέο γεννήθηκε στον Εμπορικό Σύλλογο της Πάτρας, ο οποίος τα τελευταία χρόνια εξαιτίας αδυναμιών και παραλείψεων δεν έχει καταφέρει να συσπειρώσει τους εμπόρους της πόλης μας και κυρίως, τους νέους επαγγελματίες που επιχειρούν σ’ ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον. Η απόφαση συγκρότησης ενός νέου συνδυασμού που θα λειτουργεί ανεξάρτητα και αυτόνομα, μακριά από κόμματα και αναχρονιστικές νοοτροπίες, με βρίσκει απολύτως σύμφωνο. Είναι μία απόφαση που ελήφθη από ανθρώπους που εκπροσωπούν το νέο και το άφθαρτο, γι’ αυτό και θεώρησα καθήκον μου να ταχθώ στο πλευρό τους. Όλοι μαζί με σεβασμό στις αρχές της συλλογικής λειτουργίας και της διαφάνειας μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά και να υψώσουμε τη φωνή μας απέναντι σε όλα όσα υποσκάπτουν το μέλλον μας. Η νέα γενιά που πολλές φορές έχει κατηγορηθεί ότι είναι απαθής και αδιάφορη, έχει και τη δύναμη και τη θέληση να αλλάξει τους συσχετισμούς».

Εντός των ημερών αναμένεται να ανακοινωθούν και οι πρώτοι υποψήφιοι του συνδυασμού, καθώς και οι βασικές αρχές και θέσεις του.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement