Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

«Θνητός» πλέον ο Ναδάλ

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Τσιτσιπάς όχι μόνο έχασε ένα σετ από το νέο παιδί-θαύμα του Δανέζικου τένις, Χόλγκερ Ρούνε, αλλά γνώρισε μια οδυνηρή ήττα, που του στερεί το δικαίωμα να κυνηγήσει ίσως το πιο βατό για τον ίδιο, αυτή τη στιγμή, τίτλο σε Γκραν Σλαμ. Η συνέχεια δίνεται σήμερα, με τα προημιτελικά στο Παρίσι.

Υπάρχουν 4 μεγάλα ματς, από 2 σε αντρικό και γυναικείο ταμπλό, όμως αυτό που ξεχωρίσει μακράν από τα υπόλοιπα, είναι το μεγάλο ραντεβού του Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Ράφα Ναδάλ.

Ν. ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ: Ξεκίνησε πολύ επεισοδιακά τη σεζόν, καθώς το όλο θέμα με το Αυστραλιανό Όπεν τον επηρέασε προσωπικά και επαγγελματικά. Ο Τζόκοβιτς βρήκε το σθένος να ξεκινήσει τη σεζόν του σιγά-σιγά και να ετοιμαστεί για τη χωμάτινη σεζόν, εκεί όπου στοχεύει να επαναλάβει το περσινό του θρίαμβο. Μέχρι ώρας, έχει παίξει εξαιρετικά και στα προημιτελικά θα βρει απέναντί του τον θρύλο του Ρολάν Γκαρός και φίλο του, Ράφα Ναδάλ. Η πρόσφατη παράδοση είναι υπέρ του Νόλε, όμως ο Σέρβος θα χρειαστεί να παλέψει πολύ για το εισιτήριο των ημιτελικών.

Ρ. ΝΑΔΑΛ: Μετά τη κατάκτηση του Αυστραλιανού Όπεν, εκεί όπου έκανε ένα τρομερό τουρνουά, ο Ναδάλ έβαλε στόχο του να κατακτήσει ένα ακόμα τουλάχιστον Γκραν Σλαμ πριν αποσυρθεί. Δεν πιέστηκε ιδιαίτερα μέχρι να ξεκινήσει το Ρολάν Γκαρός, ενώ στη Γαλλία άρχισε να βάλει το κορμί του στη μάχη. Πέρασε στους «16» τον Αλιασίμ κάνοντας μια από τις γνωστές ανατροπές του και τώρα καλείται να θυμηθεί το ένδοξο παρελθόν του στα κορτ του Παρισιού, κοντράροντας τον Τζόκοβιτς, από τον οποίο είχε χάσει πέρσι 3-1. Όταν όμως μιλάμε για χώμα, ο Ισπανός θα είναι πάντα το νούμερο ένα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Έχουν περάσει τα χρόνια για τα «ιερά τέρατα» του τένις, όμως Ναδάλ και Τζόκοβιτς συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν. Ο Ισπανός παραμένει τοπ κλας αθλητής, παρ’ όλα αυτά έχει χάσει το αήττητό του στο χώμα. Ο Σέρβος από την άλλη, δείχνει σε τρομερή κατάσταση και έχει το πρώτο λόγο στο ματς. Παίζουμε τη νίκη του μαζί με το Over 30.5 γκέιμς στο 2.00 του Stoiximan.


Ροή ειδήσεων

Advertisement