Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΔΕΕΠ Ν.Δ Αχαΐας: Από την Ακράτα ξεκίνησε η πορεία ενημέρωσης

Δημοσιεύθηκε

στις

Την πρώτη συνάντηση με στελέχη της παράταξης από την περιοχή των πρώην δήμων Αιγείρας και Ακράτας πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας,  το προεδρείο της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης ΝΔ Αιγιαλείας, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που έχει αναλάβει σε συνεργασία με τη ΔΕΕΠ Αχαΐας με σκοπό την ενημέρωση μελών και φίλων στην περιφέρεια.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε παραλιακό κατάστημα της Ακράτας, στο οποίο έδωσαν επίσης το «παρών» οι βουλευτές Άγγελος Τσιγκρής και Χριστίνα Αλεξοπούλου, καθώς και εκπρόσωποι του Υφυπουργού Εξωτερικών Ανδρέα Κατσανιώτη και του βουλευτή Ιάσονα Φωτήλα.

Στη σύντομη εισαγωγή του ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Αιγιαλείας Βασίλης Σταθακάρος επισήμανε ότι η ΝΔ έχει μια τριετή διακυβέρνηση επιτυχημένη, μέσα σε πολυεπίπεδες κρίσεις και συνεχείς αλλαγές του σκηνικού σε παγκόσμιο επίπεδο.

«Καταφέραμε και διαχειριστήκαμε τις κρίσεις αυτές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Και είχαμε τα πιο καλά αποτελέσματα σε όλη την Ευρώπη, γιατί σταθήκαμε δίπλα σε όλους τους πολίτες, και κατά τη διάρκεια της πανδημίας και τώρα με τον πόλεμο. Διότι η πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση είναι ανθρωποκεντρική και το κράτος πρόνοιας υπάρχει για τους αδύναμους πολίτες», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Σταθακάρος.

Καταλήγοντας τόνισε ότι για να γίνουν βήματα προόδου, απαιτείται πολιτική σταθερότητα και βεβαιότητα, υπογραμμίζοντας ότι η ΝΔ στάθηκε πάντα στη σωστή πλευρά της ιστορίας: «Η ΝΔ πρέπει να είναι έτοιμη για τις εκλογές, όποτε αυτές γίνουν και για αυτό θα πρέπει όλα τα στελέχη μας να βρεθούν πλάι στους πολίτες. Έχουμε δε την υποχρέωση να σταθούμε απέναντι σε αυτούς που θέλουν να γυρίσουν την Ελλάδα πίσω, γιατί το 2019 αλλάξαμε σελίδα. Πλέον η Ελλάδα πηγαίνει μόνο μπροστά!».

Ακολούθησαν οι χαιρετισμοί του προέδρου της ΔΕΠ Αχαΐας Αντώνη Κουνάβη και των βουλευτών Άγγελου Τσιγκρή και Χριστίνας Αλεξοπούλου, που μετέφεραν μηνύματα ενότητας, σύμπνοιας και αισιοδοξίας για το μέλλον της χώρας, όπως αυτά εκφράστηκαν στο πρόσφατο συνέδριο του κόμματος.


Ροή ειδήσεων

Advertisement