Connect with us

Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή πανηγύρισε την επιστροφή της στην Super League 2

Published

on

Την άνοδό της στην  Super League 2 πανηγύρισε η ομάδα της Παναχαϊκής καθώς επικράτησε με 3-0 του Ηρακλή Λάρισας για την 5η αγωνιστική. 

Μπορεί να υπάρχουν δύο ακόμα αναμετρήσεις με ΠΑΟ Ρουφ εντός και Προοδευτική εκτός ωστόσο οι κοκκινόμαυροι έχουν στις αποσκευές τους 12 βαθμούς που τους δίνουν το ένα από τα τέσσερα εισιτήρια.

Ο στόχος όμως είναι η Παναχαϊκή να τερματίσει πρώτη στην ειδική βαθμολογία για την ιστορία του συλλόγου, οπότε και στις δύο εναπομείνασες αγωνιστικές θα ψάξει… να προσθέσει 3 ακόμα βαθμούς.

Αν κερδίσει τον ΠΑΟ Ρουφ εντός έδρας την Κυριακή ακόμα και να χάσει εκτός από την Προοδευτική στην αυλαία των μπαράζ και πάλι θα κατακτήσει την πρώτη θέση στη βαθμολογία.

Για την ιστορία τα τέρματα των κοκκινόμαυρων σημείωσαν οι Τσακμάκης (24′), Κέρι (69′), και Αλεξόπουλος (76′).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σ. Παπαδόπουλος): Κολοβούρης, Στασινόπουλος (90′ λ.τ. Μικές), Τσακμάκης, Σμίλτος, Στεργίδης, Κωνσταντακόπουλος (90′ Λούσκος), Τεγούσης (86΄Γούλας), Μπουρλάκης (57΄Χαντί), Καρακλάιτς (86΄Λιμάτσι), Κέρι, Αλεξόπουλος.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χατζηλιάδης): Χάμος, Παπαγεωργίου (75΄Μπαλαμωτής), Καμπέρης, Γκαλίτσιος (70΄Κούλπας), Δοδοντσάκης, Αγρόδημος, Μπάμπης (70΄Χριστίδης), Παπαδόπουλος, Ζαφειρίου (75΄Λώττας), Αλεξίου (59΄Κακαβίτσης), Γκίκα.

 Τ’ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Μακεδονικός – Αγροτικός Αστέρας 1-0 (12′ Μπρατσιάνι)
ΠΑΟ Ρουφ – Προοδευτική 0-2 (42′ Κρητικός πεν. 92′ Τσιαβός)
Παναχαϊκή – Ηρακλής Λάρισας 3-0 (24′ Τσακμάκης, 71′ Κέρι, 74′ Αλεξόπουλος)
Ρεπό : ΓΣ Ηλιούπολης

Η ΒΑΘΟΛΟΓΙΑ
1. Παναχαϊκή…………….12
2. Μακεδονικός………….8
3. Προοδευτική………….7
4. Αγρ. Αστέρας…………7
——————————
5. ΠΑΟ Ρουφ……………..6
6. ΓΣ Ηλιούπολης……….1
7. Ηρακλής Λάρισας…..1

Ροή ειδήσεων

Advertisement