Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Πολιτισμός

Ξεκινά περιοδείες-Από τις 5 Ιουνίου η «έξοδος» του Άρματος Θέσπιδος του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας

Δημοσιεύθηκε

στις

Με το αριστούργημα του Ουίλιαμ Σαίξπηρ «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» σε σκηνοθεσία Χρήστου Στρέπκου το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας διοργανώνει και αυτή τη χρονιά καλοκαιρινή περιοδεία στην ευρύτερη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς και με την υποστήριξη του Δήμου Πατρέων, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και την ΠΕΔ ΔΕ με πρώτη στάση στο 18o Δημοτικό Σχολείο σήμερα Τετάρτη, στο 50ο Δημοτικό Σχολείο στις 2 Ιουνίου, στο 59ο Δημοτικό Σχολείο στη  Βούντενη και την Κυριακή 5 Ιουνίου στις 21:00 στον Παμμικρασιατικό Σύνδεσμο Πατρών και Περιχώρων με ελεύθερη είσοδο.

Πρόκειται για ένα ερωτικό παιχνίδι παρεξηγήσεων και  ανατροπών, που συμβαίνει ανάμεσα σε τέσσερις νέους που κρύβονται στο δάσος. Ένα παιχνίδι που τα νήματΑ του, αριστοτεχνικά κινεί ο μεγάλος ελισαβετιανός συγγραφέας και στο οποίο

εμπλέκονται ξωτικά, δαιμόνια, ο βασιλιάς, η βασίλισσα, και νεαροί Αθηναίοι.

ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Μετάφραση: Διονύσης Καψάλης. Σκηνοθεσία – διασκευή – δραματουργική επεξεργασία: Χρήστος Στρέπκος. Σκηνογραφία ενδυματολογία: Κέννυ Μακλέλλαν. Μουσική σύνθεση: Διονύσης Μπάστας. Κινησιολογία: Ειρήνη Αποστολάτου. Σχεδιασμός φωτισμών: Βασίλης Κλωτσοτήρας.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Βασίλης Κόκκαλης, Θοδωρής Βραχάς, Ελίνα Σταμοπούλου, Σταυρούλα Τσιάμη, Γιάννης Γιαραμαζίδης.

Ηλεκτρονική προπώληση εισιτηρίων: www.ticketservices.gr

Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος 10 ευρώ. Φοιτητικό, Μαθητικό, ΑΜΕΑ, Ανέργων 8 ευρώ. Καθηγητές και μαθητές του Λαϊκού Φροντιστηρίου, κέντρο κακοποιημένων γυναικών και φοιτητές θεατρικών σπουδών – Ατέλεια.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement