Connect with us

Στοίχημα

Ρολάντ Γκαρός : Αποφασισμένος για τελικό ο Ρουντ

Published

on

Μετά τα δυο χθεσινά απολαυστικά παιχνίδια στο αντρικό ταμπλό, ήρθε η ώρα και για τους άλλους δυο σημερινούς προημιτελικούς του Ρολάν Γκαρός.

Το ταμπλό των αουτσάιντερ, όπως έχει εξελιχθεί, θα δώσει την ευκαιρία σε ένα τενίστα που δύσκολα περίμενε κάποιος, να βρεθεί στο τελικό. Μάθε τα πάντα στο στοίχημα για Προγνωστικά Τριάδες

Το πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, θα γίνει ανάμεσα στον Νορβηγό Κάσπερ Ρουντ και τη μεγάλη έκπληξη του ταμπλό, τον άνθρωπο που πέταξε εκτός τον Στέφανο Τσιτσιπά, Χόλγκερ Ρούνε.

Κ. ΡΟΥΝΤ: Μπορεί να δυσκολεύτηκε σε αρκετές περιπτώσεις κατά τη διάρκεια του Ρολάν Γκαρός, όμως ο Κάσπερ Ρουντ έδειξε τη κλάση του όταν έπρεπε, για να φτάσει μέχρι τα προημιτελικά. Ο Νορβηγός νούμερο 8 στο κόσμο από τη στιγμή, παίζει στην αγαπημένη του χωμάτινη επιφάνεια και το περασμένο γύρο κόντρα στο Χούρκατς, έδειξε σε μεγάλο βαθμό τι είναι ικανός να κάνει στη μέρα του. Στόχος του είναι ο τελικός, ειδικά τώρα που δεν υπάρχει κάποιο σπουδαίο όνομα στη δική του μεριά του ταμπλό. Έχει κάνει την απαραίτητη μελέτη του Ρούνε και γνωρίζει τι θα συναντήσει.

Χ. ΡΟΥΝΕ: Ένα όνειρο ζει ο 19χρονος Χόλγκερ Βίτους Ρούνε. Ο Δανός ελπιδοφόρος τενίστας έπαιξε για πρώτη φορά στη καριέρα του στο Ρολάν Γκαρός και όχι μόνο πέρασε 1-2 γύρους, αλλά κατάφερε να αφήσει έξω μερικά «βαριά» χαρτιά του αθλήματος αυτή τη στιγμή, όπως τους Τσιτσιπά και Σαπόβαλοφ. Είναι εμφανές πως βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, όμως θα χρειαστεί το κάτι παραπάνω για να μπορέσει να προχωρήσει ακόμα περισσότερο. Το δεδομένο είναι πως έχει όλο το μέλλον μπροστά και του και αν συνεχίσει έτσι, θα μιλάμε για έναν από τους καλύτερους τενίστες της νέας γενιάς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μπορεί ο Ρούνε να έπαιξε απίθανα κόντρα στον Τσιτσιπά, όμως ο Ρουντ θα πάει στο παιχνίδι διαβασμένος. Ο Νορβηγός είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και το μέλλον του αγώνα τίθεται αποκλειστικά στη δική του εμφάνιση. Θεωρούμε πως μπορεί να καλύψει το χάντικαπ των 1.5 σετ, αυτή θα είναι η επιλογή μας στο 1.83 του Stoiximan.

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος, αναλύσεις αγώνων & προσφορές* εγγραφής στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στο cleverbet.gr. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 21+ Παίξε υπεύθυνα

Ροή ειδήσεων

Advertisement