Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για το συμβάν στην Ναύπακτο- Σε νοσοκομείο της Πάτρας ο τραυματίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνελήφθη, άμεσα, σήμερα το μεσημέρι, στη Ναύπακτο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Τροχαίας Ναυπακτίας, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου για τα όπλα.
Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος, σήμερα το μεσημέρι, στη Ναύπακτο, προσέγγισε πεζός, έναν ημεδαπό άνδρα, που επέβαινε σε δίκυκλο και χτυπώντας τον, κατ’ επανάληψη, με αιχμηρό αντικείμενο, τον τραυμάτισε στην κοιλιακή χώρα και στην πλάτη, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.
Για τη σύλληψη του άνδρα κινητοποιήθηκαν άμεσα οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Τροχαίας Ναυπακτίας, οι οποίοι εντόπισαν τον κατηγορούμενο στην οικία του και τον συνέλαβαν.
Σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκαν στο εσωτερικό της οικίας και κατασχέθηκαν τα εξής:
–       Μέσα σε πλυντήριο, τα ενδύματα που φορούσε κατά την τέλεση της απόπειρας ανθρωποκτονίας και πιο συγκεκριμένα ένα μαύρο παντελόνι, ένα μαύρο χιτώνιο και ένα μαύρο γιλέκο, δύο ζεύγη πλαστικά γάντια και ένα ζευγάρι κάλτσες,
–       Στον χώρο του μπάνιου βρέθηκε επίσης και κατασχέθηκε ένας σουγιάς και στους υπόλοιπους χώρους της οικίας, τέσσερα στιλέτα και ένα μπαστούνι του μπειζμπολ ( από βακελίτη).
Ο τραυματίας διεκομίσθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου και στη συνέχεια σε νοσοκομείο στην Πάτρα, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Την προανάκριση ενήργησαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος


Ροή ειδήσεων

Advertisement