Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πελετίδης: «Η κινητοποίηση της Παρασκευής για το Καραμανδάνειο είναι η αρχή, δεν είναι φωτοβολίδα, ούτε πρόκειται για αντιπολιτευτικό θέμα»

Δημοσιεύθηκε

στις

Με θέμα την μεγάλη λαϊκή συγκέντρωση της Παρασκευής 3 Ιούνη, για την υπεράσπιση λειτουργίας του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων, του μοναδικού Παιδιατρικού Νοσοκομείου εκτός Αθηνών, που εξυπηρετεί 20 νομούς της χώρας, παραχώρησε σήμερα συνέντευξη Τύπου ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης. Μαζί του, ήταν εκπρόσωποι της Επιτροπής Αγώνα του «Καραμανδανείου».

Ο Δήμαρχος αρχικά τόνισε: «Σκοπός της σημερινής μας συνέντευξης είναι να καλέσουμε τον λαό της Πάτρας, της Αχαΐας ολόκληρης και όχι μόνο, να συμμετάσχουν μαζικά στην μεγάλη συγκέντρωση, την Παρασκευή 3 Ιούνη, στις 7.30 το απόγευμα στην Πλατεία Γεωργίου.
Θα διατυμπανίσουμε το πόσο σημαντικό να συνεχιστεί και να αναβαθμιστεί η λειτουργία του μοναδικού Παιδιατρικού Νοσοκομείου ολόκληρης της Δυτικής Ελλάδας. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει τα παιδιά μας, να οδηγούνται σε νοσοκομεία της Αθήνας.

Παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας και απαιτούμε να στελεχωθεί πλήρως και να λειτουργήσει άμεσα το Αναισθησιολογικό Τμήμα του Καραμανδανείου, με άμεση, κατεπείγουσα προκήρυξη των απαιτούμενων μόνιμων θέσεων εργασίας και να αναβαθμιστεί περαιτέρω, με μόνιμες προσλήψεις όλου του αναγκαίου προσωπικού, ώστε να μπορεί να επιτελεί το ρόλο του, ως το μοναδικό εξειδικευμένο Παιδιατρικό Νοσοκομείο σε ολόκληρη τη Δυτική Ελλάδα, που εξυπηρετεί 20 νομούς.
Η κινητοποίηση της Παρασκευής, δεν είναι φωτοβολίδα, ούτε πρόκειται για αντιπολιτευτικό θέμα. Πρόκειται για την ζωή και την υγεία των παιδιών μας κι έτσι απαιτούμε ν’ αντιμετωπιστεί από την κυβέρνηση.

Ροή ειδήσεων

Advertisement