Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Παγκόσμια ημέρα ποδηλάτου έχει οριστεί από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών η 3η Ιουνίου. Με αυτή την αφορμή, ο Ποδηλατικός Όμιλος Πατρών και ο Δήμος Πατρέων σε συνεργασία και με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας  διοργανώνουν μία σειρά δράσεων που περιλαμβάνουν :

  • Ποδηλατάδα για όλους από τον Φάρο την Παρασκευή 3 Ιουνίου. Αφίξεις 19.30 εκκίνηση 20.00 μέσω Παπαφλέσσα – Κορίνθου – Κιλκίς – Κωνσταντινουπόλεως – Μαιζώνος πλ. Γεωργίου Α΄.
  •  Όλα τα παιδιά θα δοκιμάσουν σε πρωτότυπη πίστα δεξιοτεχνίας για παιδιά ηλικίας 6 έως 14 ετών αφιερωμένη στους 17 στόχους της βιώσιμης ανάπτυξης του ΟΗΕ.Η πίστα θα έχει στηθεί στην Πλ. Γεωργίου από τις 18.00. Θα υπάρχουν εκεί συνεργάτες του Ομίλου που θα παράσχουν την βοήθεια τους στους μικρούς ποδηλάτες.Όταν θα περάσει η ποδηλατάδα από την πλατεία μπορούν να συμμετάσχουν σε αυτήν και θα επιστρέψουν πάλι στην πλατεία, ενώ θα υπάρχει μουσική και θα κληρωθούν δώρα.

Δηλώσεις συμμετοχής στη δράση γίνονται στο e-mail του ΠΟΠ ([email protected]) ή στον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων.

Ροή ειδήσεων

Advertisement